Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introducere

Inovație în educația de afaceri

Învățare pentru afaceri în timp real

ESEI oferă educație în afaceri internaționale care răspunde cerințelor afacerilor globale. De la înființarea noastră în 1989, am fost mânați de pasiunea de a oferi programe de afaceri care oferă abilități relevante și formare profesională pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră ale studenților noștri și a le pregăti pentru succes într-un mediu de lucru internațional.

Recunoaștere internațională pentru excelență

Acreditări din Marea Britanie și Spania

ESEI este o instituție internațională de învățământ superior recunoscută în Spania. Programele de licență ESEI sunt calificări oficiale acordate de universități de top din Marea Britanie. Programele de master ESEI sunt diplome private acordate direct de ESEI și Universidad Católica de Murcia (UCAM) – una dintre cele mai prestigioase instituții universitare din Europa, cu o reputație excelentă în educația de afaceri.

ESEI Barcelona Campus - Cel mai bun oraș pentru studenții internaționali

Top 5 hub-uri europene pentru start-up

ESEI este situat în Barcelona, Spania, un centru internațional de afaceri și inovare. Evenimente precum Mobile World Congress, care atrage peste 100.000 de persoane anual, fac din oraș unul dintre cele mai bune locuri de networking din Europa. Potențialii noștri absolvenți au oportunitatea de a stabili relații cu antreprenori și investitori și de a face legături pe tot parcursul vieții cu colegii de clasă, tutorii și profesorii.

Facultatea internațională și experți în afaceri

Învățând de la profesioniști experimentați

Facultatea internațională ESEI cercetează, inspiră și produce cunoștințe relevante pentru nevoile studenților noștri. Ei propun o abordare colectivă a problemelor complexe, dezvoltând în același timp talentul individual din punct de vedere academic și profesional. Facultatea ESEI sunt din întreaga lume și oferă studenților ESEI o perspectivă de afaceri cu adevărat globală.

Coaching pentru excelență

Facultatea noastră este activă profesional: sunt directori generali, proprietari de afaceri, antreprenori, manageri de marketing sau alți angajați de nivel superior ai companiilor. ESEI este o piatră de temelie pentru studenții noștri către carierele pe care și le doresc, iar facultatea noastră este cea care îi poate ajuta să ajungă acolo!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "sursa":""}" />

Metodologia practică de afaceri

Învățare bazată pe proiecte (PBL)

La ESEI, cea mai mare prioritate a noastră este să oferim studenților noștri cea mai bună experiență de învățare posibilă. Învățarea bazată pe proiecte conectează studenții cu lumea reală. Studenților li se oferă autonomia, flexibilitatea și responsabilitatea de a lucra împreună la proiecte, care ar putea fi un studiu de caz, un raport scris, un videoclip, o activitate de joc de rol, un site web etc. Rolul profesorilor noștri este în esență cel de facilitator. Ei creează brief-urile proiectelor și supraveghează progresul pe care echipele le fac săptămână de săptămână, cu puncte regulate de check-in - la fel ca la locul de muncă.

Învățare centrată pe elev

Atenție personalizată în cadrul grupurilor mici

Studenții ESEI beneficiază de mentorat și consiliere personalizate din partea profesioniștilor noștri internaționali în management educațional. Dimensiunile claselor sunt mici pentru a încuraja și a crea o cultură de cultivare și îmbunătățire a talentului comunității studenților ESEI.

Viață de student vibrantă

O comunitate diversă de 150 de studenți din peste 40 de țări

ESEI oferă o experiență cu adevărat globală cu studenți internaționali din medii diverse. Comunitatea studenților ESEI este alcătuită din persoane tinere orientate spre carieră și pasionate de afaceri. Cu un fundal de clădiri arhitecturale celebre, plaje minunate de nisip, climă mediteraneană uimitoare, viață de noapte interesantă, bucătărie fantastică și numeroase activități culturale și sportive, Barcelona garantează studenților o experiență de neuitat într-un buget rezonabil.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROOPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "sursa":""}" />

Oportunități de carieră

ESEI conectează talentul cu afacerile

ESEI oferă o oportunitate unică de a câștiga experiență profesională în Barcelona. Studenții ESEI sunt capabili să efectueze stagii și să câștige experiență profesională internațională cu companii naționale și internaționale situate în Barcelona.

7 cursuri scurte pentru a vă îmbunătăți abilitățile la ESEI

ESEI oferă o serie de cursuri scurte (3 ore pe săptămână timp de 6 săptămâni) pentru oricine este interesat. Fie că înveți frânghiile, fie că ești deja un profesionist experimentat, aceste cursuri noi oferă oricui o modalitate de a dobândi noi abilități sau de a le îmbunătăți pe cele existente, fără a te angaja într-un program complet.

Cursurile noastre scurte pot fi urmate în campus sau de la distanță. Și, în prezent sunt la oferta!

Citiți mai departe pentru a afla ce cursuri scurte sunt oferite în acest semestru și înscrieți-vă astăzi .

 1. Management de proiect și Lean Management
  Acest curs scurt are o abordare sistematică a studiului managementului de proiect. Scopul său este de a dota studenții cu instrumentele necesare pentru a desfășura un management eficient, așa cum este stabilit de Project Management Institute (PMI).
 2. Strategii și tehnologii de marketing digital
  Un subiect fierbinte pentru lumea muncii din secolul 21, marketingul digital și tehnologiile sale devin din ce în ce mai căutate.
  Acest scurt curs va explora modul în care mărcile pot influența implicarea prin utilizarea platformelor digitale. Acesta îi va ajuta pe studenți să navigheze în marea varietate de tehnologii de marketing digital și să explice cum fiecare poate fi utilizată strategic pentru a atinge obiectivele pe termen lung ale unei companii.
 3. Plan de afaceri: Creare și Dezvoltare
  Atenție, aspiranți fondatori de startup-uri! Acest curs scurt este util pentru oricine este interesat să înceapă propria afacere și să învețe cum să creeze un plan de afaceri.
 4. Marketing-ul motoarelor de căutare
  Search Engine Marketing (SEM) se concentrează pe promovarea site-urilor web prin creșterea vizibilității acestora pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare. Cu un număr tot mai mare de oameni care fac cumpărături online pentru produse și servicii, SEM nu a fost niciodată atât de important.
 5. Marketing mobil
  Marketingul mobil este o tehnică de marketing online multicanal. Este axat pe atingerea unui public prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor sau dispozitivelor conexe. Utilizează site-uri web, e-mail, SMS, rețele sociale și aplicații mobile pentru a interacționa cu clienții.
 6. Marketing sportiv
  Marketingul sportiv se concentrează pe promovarea evenimentelor și echipelor sportive, precum și pe promovarea altor produse și servicii în industria sportului.
 7. Etica sportivă și responsabilitatea socială
  Împărțit în două secțiuni, acest curs scurt se concentrează atât pe etica în sport, cât și pe responsabilitatea socială în industria sportului.

Locații

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Întrebări