Keystone logo
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Introducere

Studiați în cea mai veche și cea mai mare școală de îngrijire medicală din Portugalia

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) este o instituție publică de învățământ superior și o referință națională și internațională în dezvoltarea și afirmarea disciplinei de asistență medicală.

Cea mai mare și cea mai veche școală de îngrijire medicală din Portugalia desfășoară o formare în parteneriat cu instituțiile naționale și internaționale de sănătate și de învățământ superior de referință, orientate către noile nevoi socio-demografice și multiculturalism, la cerințele pieței mondiale a muncii și de învățare pe tot parcursul vieții, fiind primul în atragerea studenților care alăptează.

Este recunoscută și căutată pe plan internațional pentru calificarea facultății sale, pentru cercetarea și inovarea sa, pentru condițiile pe care le oferă la nivelul bibliotecilor, centrelor de simulare, calității educației sale postuniversitare și postuniversitare și a asistenței medicale. Este prima școală de îngrijire medicală din Portugalia în domeniul mobilității academice, științifice, tehnice și culturale a studenților, profesorilor și non-profesorilor, asigurând că peste 30% dintre absolvenți au o perioadă de studii în străinătate.

Toți absolvenții au posibilitatea de a participa la proiectele de extensie din cadrul comunității, în proiecte de cercetare, în proiecte de inovare și antreprenoriat, ca parte a unei instituții recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății drept Centrul lor de Colaborare.

Profesionistii instruiti de ESEnfC sunt recunoscuti social pentru excelenta educatiei lor la nivel global, ceea ce contribuie la o cultura caracterizata prin centralizarea persoanei, respectul pentru creativitatea, inovatia, angajamentul fata de proiectul scolar, satisfactia locului de munca / studiului si în toate domeniile de formare, inovare și cercetare.

Ofertă de formare în asistență medicală

În domeniul educației și formării profesionale, ESEnfC desfășoară cursuri formale și postuniversitare de formare în domeniul asistenței medicale și cursuri de formare continuă pentru asistente medicale, promovând, la cel mai înalt nivel, formarea umană, culturală, științifică și tehnică și , cursuri de formare profesională pentru alți tehnicieni și agenți de sănătate din domeniul dumneavoastră.

Fiind o instituție care promovează numai predarea Nursing are o populație de studenți de mai mult de 2000 de studenți de Nursing, cu studenți provenind din mai mult de 30 de țări.

Are acorduri cu 120 de universități din peste 30 de țări, dintre care 26 cu universități de referință din Brazilia. Permite dubla diplomă la Universitatea federală din Santa Catarina.

Locații

 • Coimbra

  Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001, , Coimbra

 • Coimbra

  Rua 5 de Outubro | Apartado 7001, , Coimbra

  • Coimbra

   Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232, , Coimbra

   Întrebări