Keystone logo
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Toți membrii facultății sunt implicați atât în ​​cercetare, cât și în predare. Aceasta permite școlii să prospere. Cu cinci programe universitare și 18 programe de licență oferite, Școala Erasmus de Economie se străduiește să devină cea mai bună din disciplinele sale (economie, economie de afaceri și econometrie) și urmărește să obțină excelență atât în ​​cercetarea, cât și în predarea sa. Acest lucru poate fi măsurat prin performanțele sale în clasament.

Școala de Economie Erasmus are o orientare clară asupra economiei. Așa cum au fost acum 100 de ani, în timp ce școala a fost înființată în 1913, economiștii sunt inima bătătorită a Universității Erasmus din Rotterdam. Cei mai buni absolvenți Erasmus au făcut contribuții remarcabile la știință, guvern și afaceri.

Școala de Economie Erasmus este un institut de renume internațional care contribuie la cunoașterea științifică a problemelor economice viitoare și își propune să răspundă la problemele actuale relevante pentru guvern și firme. Scopul școlii este de a crea, difuza și pune în aplicare cunoștințele științifice, toate din perspectivă economică. Școala de Economie Erasmus se bazează pe cele mai recente descoperiri din disciplină. Colaborează cu partenerii științifici internaționali și are legături locale în problemele de afaceri relevante pentru poziția unică pe care orașul Rotterdam o are ca centru de transport și industrie.

Locații

  • Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

Întrebări