
Masterat in
Maestru de Nutriție și Dietetică Edith Cowan University

Introducere
O Pathway către profesia de dietetică, acest curs de masterat integrează componente teoretice și practice în dietetică clinică, servicii alimentare, comunitate și sănătate publică și cercetare.
Studenții sunt instruiți să înțeleagă și să interpreteze știința nutriției, să evalueze nevoile nutriționale, să efectueze cercetări și să ofere sfaturi dietetice pentru sănătate generală și cerințe specializate, inclusiv condiții medicale și performanță îmbunătățită.
Absolvenții sunt eligibili pentru a deveni membri cu drepturi depline ale Asociației Dieteticienilor din Australia și pentru a se alătura programului acreditat de dietetician acreditat (APD). APD este singura acreditare recunoscută în Australia de guvern și de mulți asigurători privați de sănătate.
Studenții pot alege dintre două cursuri de licență care oferă o Pathway către Master of Nutrition and Dietetics: Bachelor of Science Science (Nutrition Bioscience Major) sau Bachelor of Science (Exercitiul și Știința Sportului) cu un set recomandat de electivi. Absolvenții licenței în știință (Știința exercițiilor și sportului) sunt, de asemenea, eligibili să se înregistreze la Știința exercițiilor și a sportului în Australia (ESSA), obținând o oportunitate de acreditare dublă (ESSA și APD).
Intrarea la curs
Cerințe de admitere academică (Banda 8)
Următoarele cerințe de admitere specifice cursului sunt obligatorii și trebuie să fie satisfăcute de toți solicitanții. Aceste cerințe sunt pe lângă sau înlocuiesc cerințele minime prezentate în secțiunea de bandă a cerințelor de admitere academică de mai jos.
Toți solicitanții sunt obligați să obțină o diplomă de licență în știință umană, știință sau sănătate, cu o notă medie ponderată (WAM) de 65% sau mai mare. Diploma de licență trebuie să includă conținutul de Biochimie și Fiziologie Umană, cu Chimie (0,25 EFTSL) urmată de Biochimie (0,25 EFTSL) și Biologie Umană (0,25 EFTSL), urmată de Fiziologie Umană (0,25 EFTSL).
Cerințele de admitere academică (Banda 8) pot fi satisfăcute prin completarea uneia dintre următoarele:
- Diplomă de licență într-o disciplină cognată; sau
- Dacă este acceptat, echivalează învățarea anterioară, inclusiv cel puțin cinci ani de experiență profesională relevantă.
Cerințe de limbă engleză (banda 5)
Studenții internaționali sunt obligați să ofere un IELTS Academic cu un punctaj general general de 7,0 (fără o bandă individuală mai mică de 6,5). Solicitanții cu studii internaționale pot fi, de asemenea, obligați să îndeplinească această cerință.
Cerințele standardului englezesc minim pentru acest curs pot fi, de asemenea, satisfăcute cu una dintre următoarele:
- Licență dintr-o țară aprobată;
- A finalizat cu succes 0,375 EFTSL de studiu la nivel postuniversitar sau superior la un furnizor australian de învățământ superior (sau echivalent); sau
- Dacă este acceptat, echivalează învățarea anterioară, inclusiv cel puțin cinci ani de experiență profesională relevantă.
Burst / Pexels

Detaliile Cursului
Disponibilitate semestru
Semestrul 1: Studiu cu normă întreagă la Joondalup
Structura cursului
Anul 1 - Trimestrul 1 (ianuarie - aprilie)
Cod unitate | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT5112 | Nutrienți și Metabolism | 15 |
NUT5113 | Evaluarea nutrițională și antropometrie | 15 |
NUT5114 | Nutriția sănătății publice | 15 |
NUT5115 | Biochimie nutrițională | 15 |
Anul 1 - Trimestrul 2 (mai-august)
Cod unitate | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT5116 | Științe și sisteme alimentare aplicate | 15 |
NUT6100 | Abilități de cercetare nutrițională | 15 |
NUT6101 | Terapia medicală de nutriție 1 | 15 |
NUT6102 | Abilități profesionale în dietetică | 15 |
Notă: Studenții trebuie să se înscrie la NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 și NUT6102 Dietetics Professional Skills în același trimestru.
Anul 1 - Trimestrul 3 (septembrie - decembrie)
Cod unitate | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT6103 | Proiect de cercetare în nutriție | 15 |
NUT6104 | Serviciul Alimentar și Managementul Dieteticii | 15 |
NUT6105 | Terapia de nutriție medicală 2 | 15 |
NUT6106 | Conceptele avansate în nutriție | 15 |
Anul 2 - Semestrul 1 (ianuarie - iunie)
Cod unitate | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT6107 | Plasament și evaluare în comunitate | 15 |
NUT6108 | Amplasarea și evaluarea serviciului alimentar | 15 |
NUT6109 | Plasament și evaluare individuală în gestionarea cazurilor | 30 |
Cursul rezultatelor învățării
- Aplică abilități cognitive și creative pentru a demonstra, evalua și sintetiza idei, concepte și teorii complexe în situații autentice.
- Aplica abilități de comunicare, colaborare și advocacy pentru a proiecta soluții inovatoare în contexte de practică profesională.
- Să demonstreze o perspectivă globală cu respect pentru diversitatea și valorile etnice culturale.
- Reflectați critic asupra unui corp complex de cunoștințe de nutriție, dietetice și științe nutriționale, principii de cercetare și practică bazată pe dovezi pentru a demonstra stăpânirea practicii profesionale.
- Folosiți abilități de judecată și autogestionare la nivel înalt pentru a iniția, planifica și executa proiecte strategice și a opera în medii profesionale dinamice.
Recunoaștere profesională
Acreditat de: Asociația Dieteticienilor din Australia (DAA)
Oportunități de carieră
Absolvenții pot lucra într-o varietate de domenii precum îngrijirea pacienților clinici, nutriția comunitară și sănătatea publică, serviciul alimentar instituțional, industria alimentară, cercetarea și predarea, marketing nutrițional și jurnalism, nutriție sportivă și consultanță / practică privată.
Admitere
Curriculum
Detaliile Cursului
Disponibilitate semestriala
Semestrul 1: Studiați cu normă întreagă la Joondalup
Structura cursului
Anul 1 - Trimestrul 1 (ianuarie - aprilie)
Codul unității | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT5112 | Nutrienți și metabolism | 15 |
NUT5113 | Evaluare nutrițională și antropometrie | 15 |
NUT5114 | Nutriția de Sănătate Publică | 15 |
NUT5115 | Biochimia nutrițională | 15 |
Anul 1 - Trimestrul 2 (mai-august)
Codul unității | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT5116 | Știința și sistemele alimentare aplicate | 15 |
NUT6100 | Abilități de cercetare în nutriție | 15 |
NUT6101 | Terapia medicală de nutriție 1 | 15 |
NUT6102 | Abilități profesionale în dietetică | 15 |
Notă: Studenții trebuie să se înscrie la NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 și NUT6102 Dietetics Professional Skills în același trimestru.
Anul 1 - Trimestrul 3 (septembrie - decembrie)
Codul unității | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT6103 | Proiect de cercetare în nutriție | 15 |
NUT6104 | Servicii alimentare și management dietetic | 15 |
NUT6105 | Terapia de nutriție medicală 2 | 15 |
NUT6106 | Concepte avansate în nutriție | 15 |
Anul 2 - Semestrul 1 (ianuarie - iunie)
Codul unității | Titlul unității | Puncte de credit |
NUT6107 | Plasament în comunitate și evaluare | 15 |
NUT6108 | Plasarea și evaluarea serviciilor alimentare | 15 |
NUT6109 | Plasarea și evaluarea individuală a managementului de caz | 30 |
Rezultatul programului
Rezultatele învățării cursului
- Aplicați abilitățile cognitive și creative pentru a demonstra, evalua și sintetiza idei, concepte și teorii complexe în situații autentice.
- Aplicați abilitățile de comunicare, colaborare și advocacy pentru a proiecta soluții inovatoare în contexte de practică profesională.
- Demonstrați o viziune globală cu respect pentru diversitatea și valorile culturale și etnice.
- Reflectați critic la un corp complex de cunoștințe despre nutriție, dietetică și științe ale nutriției, principii de cercetare și practici bazate pe dovezi pentru a demonstra stăpânirea practicii profesionale.
- Folosiți raționamentul la nivel înalt și abilitățile de autogestionare pentru a iniția, planifica și executa proiecte strategice și pentru a opera în medii profesionale dinamice.
Oportunități de carieră
Oportunități de carieră
Absolvenții pot lucra într-o varietate de domenii, cum ar fi îngrijirea clinică a pacienților, nutriția comunitară și sănătatea publică, servicii alimentare instituționale, industria alimentară, cercetare și predare, marketing nutrițional și jurnalism, nutriție sportivă și consultanță/practică privată.