Keystone logo
Eastern Oregon University Online Licență în sănătate și performanță umană
Eastern Oregon University Online

Licență în sănătate și performanță umană

Online USA

4 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Experimentați o educație online de înaltă calitate în activitate fizică și bunăstare cu gradul de sănătate și performanță umană al EOU. În timp ce lucrați cu propria comunitate, învățați mecanica corpului uman împreună cu procesele psihologice și fiziologice care sunt importante pentru mișcare și sănătate. Puteți alege o concentrare în educație fizică și sport, știința exercițiilor fizice sau sănătatea comunității. Primiți instrucțiuni practice care aplică teoria sănătății pe diverse căi de carieră, făcând absolvenții noștri comercializabili și calificați în acest domeniu competitiv.

Indiferent dacă doriți să predați sănătate într-o școală sau un program comunitar, să urmați studii postuniversitare în educație pentru sănătate sau să urmați asistență medicală, stomatologie, dietetică sau un alt domeniu medical, cum ar fi terapia fizică / ocupațională, acest program de studii este un prim pas crucial. Studenții online au oportunități pentru stagii de practică, parteneriate comunitare și experiențe capstone, lucrând unul la unu cu membrii facultății pentru a găsi un loc de plasare local.

În educația fizică și concentrarea în sport, elevii învață despre dezvoltarea motrică, analiza mișcării și dezvoltarea fizică de-a lungul vieții. Concentrarea științei exercițiului explorează forța și condiționarea, antrenamentul personal și antrenamentul de fitness inclusiv. Învățați să educați publicul despre prevenirea bolilor, rănilor și bolilor, precum și despre abuzul de substanțe și obiceiurile sănătoase, cu concentrare în sănătatea comunității.

Despre Școală

Întrebări