Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Introducere

D'Youville este o familie de gânditori și lucrători care lucrează împreună pentru binele mai mare.

D'Youville este un colegiu privat situat pe partea vibrantă de vest a Buffalo, pregătind studenții pentru secolul XXI. Excelent în a-i ajuta pe studenți să-și atingă obiectivele carierei, D'Youville le insuflă caracterul pentru a deveni agenți ai schimbării, făcând bine pentru ei și comunitățile lor, făcând bine.

Înființată în 1908, Călugăriile Cenușii au numit colegiul după Patronul Sfânta Marguerite d'Youville ca fiind un loc compătimitor de învățare pentru cei din populații subreprezentate pentru a le oferi o viață mai bună, o tradiție care continuă și astăzi. O școală cu o lungă istorie catolică, D'Youville întâmpină elevii din orice cultură, proveniență și credință și este un loc în care tradițiile pot fi împărtășite și respectate în mod deschis.

Cu o comunitate urbană, în creștere, de peste 3.000 de studenți, D'Youville oferă mai mult de 50 de specialități în studii universitare, postuniversitare și doctorale, inclusiv certificate avansate și programe de învățare accelerată. Dispunând de diplome în domeniul sănătății, al afacerilor și al artelor liberale, D'Youville încurajează studenții să echilibreze activitățile inter-și-extracurriculare, integrând serviciile comunitare cu cursurile.

Mândrii absolvenți ai lui D'Youville au rigoarea academică necesară pentru cariere care fac diferența și abilitățile de a fi lideri pentru lumea de mâine.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Buffalo

  Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări