Keystone logo
Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Introducere

Bine ați venit la Duke-NUS, școala medicală emblematică din Singapore.

Duke-NUS Medical School a fost înființată printr-o colaborare de referință între două instituții de talie mondială: Universitatea Duke și Universitatea Națională din Singapore (NUS), cu obiectivul de a oferi educație inovatoare și cercetare de impact care să îmbunătățească practica medicinei în Singapore și nu numai. .

În calitate de școală medicală absolventă, Duke-NUS atrage cele mai strălucite minți dintr-o gamă largă de medii, care aduc cu ele experiențe academice și de viață semnificative. Curriculum-ul nostru de doctorat este conceput pentru a oferi studenților noștri o oportunitate de a deveni clinicieni remarcabili și gânditori critici curioși, care pot contribui și la medicină în calitate de cercetători, educatori, lideri, antreprenori sau factori de decizie politică. Aceasta este baza curriculum-ului nostru „Clinician First, Clinician Plus”.

Alături de programele noastre educaționale inovatoare, suntem o putere în cercetare, iar distinșii noștri oameni de știință transformă modul în care înțelegem, diagnosticăm și tratăm bolile. Programele noastre de cercetare de clasă mondială sunt aliniate la domeniile critice ale nevoilor de sănătate publică din Singapore. Aceste programe multidisciplinare axate pe boli au facilitat descoperiri de cercetare care vor îmbunătăți viața pacienților din Singapore și din întreaga lume.

Școala noastră beneficiază foarte mult de parteneriatul nostru strategic cu Singapore Health Services (SingHealth), care include Spitalul General din Singapore, recunoscut pe scară largă ca unul dintre cele mai bune spitale din lume. Prin intermediul Centrului nostru medical SingHealth Duke-NUS Academic, suntem capabili să ne valorificăm capacitățile și infrastructura comune pentru a dezvolta programe remarcabile de educație clinică și colaborări de ultimă oră în cercetare care traduc știința fundamentală într-o sănătate mai bună.

Indiferent dacă vă gândiți să studiați, să lucrați sau să faceți partener cu Duke-NUS, vă invit să explorați ceea ce avem de oferit prin intermediul site-ului nostru web și să descoperiți toate lucrurile grozave care se întâmplă aici.

O școală medicală în stil american din Singapore

Duke-NUS Medical School este singura școală medicală pentru absolvenți în stil american din Singapore, bazându-se pe pregătirea medicală și de cercetare bogată a Universității Duke. Duke-NUS oferă un mediu de învățare critic care se bazează pe cele mai bune din ambele universități pentru a pregăti medici care pot transforma practica medicinei și pot îmbunătăți viețile.

Îmbunătățirea practicii medicinei

Duke-NUS antrenează persoane care vor dobândi abilități atât pentru a practica, cât și pentru a îmbunătăți practica medicinei. Prin programul de doctor în medicină (MD), programul de doctorat și cursul MD/PhD, Duke-NUS pregătește medici care vor fi bine echipați să practice în lumea în schimbare rapidă a medicinei, precum și să joace roluri din ce în ce mai importante în traducerea științifice semnificative. descoperiri în inovații de calitate în îngrijirea pacienților. În acest scop, programa este concepută pentru ca studenții să dobândească și să îmbunătățească cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare oricărui medic: profesionalism și etică, cunoștințe medicale, abilități de comunicare și prin experiența clinică. Acestea sunt completate de abilitățile necesare pentru a îmbunătăți practica medicală. Considerăm că acestea sunt de cercetare, lucru în echipă, leadership și abilități de gândire creativă și critică, așa cum se demonstrează mai jos.

Parteneriate puternice

Duke-NUS locuiește în campusul principal al celui mai mare grup de asistență medicală din țară, Singapore Health Services (SingHealth). Acest grup oferă în mod colectiv îngrijire multidisciplinară între 42 de specialități clinice într-o rețea mare de spitale, centre naționale de specialitate și policlinici. Prin colaborările noastre cu SingHealth Group, cea mai mare organizație de asistență medicală din Singapore, Duke-NUS joacă un rol esențial în construirea unei comunități vibrante de asistență medicală și în promovarea medicinei academice.

În afară de instituțiile SingHealth, cum ar fi Centrul Național al Cancerului din Singapore, Centrul Național al Inimii din Singapore, Centrul Național al Ochilor din Singapore și Institutul Național de Neurosciențe, Duke-NUS colaborează și cu instituții de cercetare de la Agenția pentru Știință, Tehnologie și Cercetare (A*STAR).

Asistență clinică integrată, predare și cercetare

Duke-NUS și SingHealth s-au angajat într-un parteneriat ambițios de Medicină Academică, care se străduiește să întruchipeze tripartitul de îngrijire a pacientului, educație și cercetare. Pentru realizarea acestei viziuni au fost înființate două institute:

  1. 1. Institutul de Educație Academică de Medicină (AMEI)
    • Își propune să creeze un mediu de învățare vibrant
    • Ajută profesorii să devină educatori și savanți excepționali
  2. 2. Institutul de Cercetare în Medicină Academică (AMRI)
    • Își propune să permită carierelor orientate spre cercetare pentru facultatea Duke-NUS/SingHealth pentru a atinge excelența în cercetarea translațională inovatoare, clinică și a serviciilor de sănătate

Universitatea Duke este acreditată de către Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor Comisia pentru Colegii pentru a acorda diplome de licență și postuniversitare. Duke-NUS nu este acreditat de Comisia pentru Colegii, iar acreditarea Universității Duke nu se extinde și nu include Duke-NUS sau studenții săi.

Locații

  • Singapore, Singapore

Întrebări