Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Introducere

Divizia de Științe Medicale Universitare (GMS) de la Boston University School of Medicine (BUSM) este un lider recunoscut în cercetarea și educația postuniversitară în științele biomedicale. Mai mult de 900 de studenți pot alege din 33 de domenii de studiu, cu programe interdisciplinare disponibile în multe domenii. Elevii pot urma doctorat. sau MD / Ph.D. în 15 departamente și programe diferite. Titlurile de masterat pot fi obținute în multe din aceste domenii, precum și în științele medicale, consilierea sănătății mentale și medicina comportamentală, cercetarea clinică și alte discipline științifice și de servicii medicale orientate. Certificatele sunt, de asemenea, disponibile în mai multe domenii de studiu.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS se află în centrul istoric South End of Boston, în centrul unui centru modern de sănătate urbană, Boston University Medical Center (BUMC), care include Boston University School of Medicine , Boston University School of Public Health și Universitatea din Boston Henry M. Școala Goldman de Medicină Dentară . De asemenea, în campus este Boston Medical Center , unul dintre cele mai importante spitale de predare din Boston și afiliatul principal de predare al BUSM. Împreună, aceste instituții se bucură de o facultate de clasă mondială cu multe colaborări stabilite între analiștii clinici și cei de bază. Aceasta oferă o oportunitate unică studenților de a participa la cercetări transversale și interdisciplinare, utilizând facilități de bază de ultimă oră (de exemplu, imagistică, citometrie în flux, proteomică și analiză a expresiei genetice). Vizitați pagina de Student Life pentru a afla mai multe despre viața în campus și în Boston.

Istorie

Școala medicală din Boston University are o istorie bogată, datând din 1848, când a început să devină New England Medical College. În special, a fost prima instituție din lume care a oferit educație medicală femeilor și, de asemenea, a absolvit primul medic de femeie neagră. În 1873, colegiul medical a fuzionat cu Universitatea din Boston, devenind prima școală medicală coeducațională din țară.

BUSM este acum acasa la aproape 1600 de absolventi si studenti medicale care au ales sa urmeze diplome avansate intr-o institutie dedicata excelentei in formarea oamenilor de stiinta, medici si educatori biomedicale de maine ghidat de obiectivele de invatare institutionale, BU CARES .

Locații

  • Boston

    72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Întrebări