Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Introducere

Despre parteneriat: DHGE și Webster University

DHGE și Universitatea Webster s-au asociat pentru a oferi programe de credit și fără credit în educația medicală. Această împerechere combină excelența globală a Webster în predarea cu ideile de top ale industriei DHGE pentru a oferi oportunități dinamice, relevante pentru persoanele care lucrează în servicii medicale.

Webster University logo

Despre Webster University

Universitatea Webster cuprinde o rețea globală orientată spre acțiune de facultăți, personal, studenți și studenți care își construiesc legături puternice între ei și cu comunitățile lor de pe glob. Fondată în 1915 în St. Louis, Missouri, Webster este o universitate privată non-profit, cu studenți care studiază în locații de campus din America de Nord, Europa, Asia și Africa. Universitatea se angajează să asigure experiențe de învățare de înaltă calitate, care transformă studenții pentru cetățenie globală și excelență individuală.

Publicații precum US News și World Report au recunoscut Universitatea Webster ca una dintre universitățile de top din Midwest. De asemenea, Webster a fost citat de publicații precum Diverse Issues in Higher Education pentru dedicația de a oferi oportunități educaționale unui corp divers de studenți.

Universitatea a fost printre primele din țară care a oferit programe online și oferă astăzi un catalog robust de programe de licență și de licență care pot fi completate online. Webster este, de asemenea, printre primele universități care oferă oportunități educaționale personalului militar activ, prin operarea de campusuri prin satelit pe baze militare.

138614_dhgelogo.jpg

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicat să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe studenți, DHGE dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

  • RN la BSN - asistent medical înregistrat la licență în știință medicală

Locații

  • Webster Groves

    Webster Groves, Statele Unite ale Americii

    Întrebări