Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Introducere

Despre parteneriat: DHGE și Eller Executive Education

DHGE și Eller Executive Education au colaborat pentru a oferi oportunități educaționale care abordează o serie de subiecte care afectează domeniul sănătății, cum ar fi managementul sănătății din mediul rural, negocierea și luarea deciziilor, femeile aflate la conducerea afacerilor și dezvoltarea asistentului executiv.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

Despre Eller Executive Education

Eller Executive Education este pasionat de perturbarea învățământului executiv tradițional. Prin explorarea celor mai recente științe în dezvoltarea leadershipului, teoria modernă a managementului afacerilor și designul învățării contemporane, acestea ajută organizațiile din peste 93 de locații globale să descopere noi modalități de a conduce, gestiona și inova. Eller Executive Education este cel mai rapid furnizor de educație executivă și deține un clasament nr. 5 în SUA și un clasament nr. 15 la nivel global pentru Educația Executivă personalizată în clasamentul Financial Times Executive Education 2019.

În calitate de braț de dezvoltare a conducerii non-grad al Colegiului de Management al Universității din Arizona, Eller Executive Education este conectat la instituții de renume recunoscute la nivel internațional pentru cercetare de pionierat, oferind un curriculum inovator, care lucrează cu facultăți distincte, responsabilitatea lor socială și excelență în sistemele informaționale de management și antreprenoriat.

DHGE logo

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicat să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe studenți, DHGE dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

  • Certificat pentru femei în conducere de afaceri
  • Asistență medicală Mini-MBA

Locații

  • Tucson

    Tucson, Statele Unite ale Americii

    Întrebări