Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Introducere

Despre parteneriat: DHGE și Duke CE

DHGE și Duke Corporate Education lucrează împreună pentru a dezvolta programe flexibile, concentrate și relevante pentru industrie, pentru a echipa liderii pentru a avea un impact asupra organizației lor.

138622_DukeCorpEd_RGB_Col_Lrg.png

Despre Duke CE

Duke CE este unitatea de dezvoltare a leadershipului Universității Duke. Duke CE lucrează cu unele dintre cele mai mari corporații din lume în domenii de dezvoltare a talentului și forței de muncă. Financial Times a clasat Duke CE printre primii trei la nivel mondial în învățământul executiv personalizat timp de 19 ani consecutivi. Universitatea Duke este clasată constant în primele zece clasamente de știri din SUA pentru universitățile naționale și în top 20 la nivel global.

DHGE logo
/ DHGE

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicat să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe studenți, DHGE dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

  • Certificat în asistență medicală
  • Certificat în Conducerea asistenței medicale

Locații

  • Durham

    Durham, Statele Unite ale Americii

    Întrebări