Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Introducere

Despre parteneriat: DHGE și Universitatea DePaul

Parteneriatul dintre Dignity Health Global Education și Universitatea DePaul unește expertiza unuia dintre cele mai mari sisteme de asistență medicală non-profit din SUA, prin intermediul uneia dintre companiile-mamă DHGE și cea mai mare universitate catolică din SUA, cu peste 120 de ani din experiență educațională.

DePaul University logo

Despre Universitatea DePaul

DePaul este cea mai mare universitate catolică din SUA și cea mai mare universitate privată, nonprofit din Midwest, cu peste 22.000 de studenți și aproximativ 300 de programe academice și profesionale. Înființat la Chicago în 1898, DePaul continuă să consolideze ceea ce îl face unic: academicieni respectați, cunoștințe din lumea reală și angajament pentru responsabilitatea socială, toate informate prin locul pe care îl numește acasă - orașul urban și multicultural Chicago. Misiunea distinctivă a universității stabilește o bază puternică a unei educații inclusive pentru arte liberale, pluralism religios și justiție socială - responsabilități care rămân în viața universității de azi.

138240_dhgelogo2.png

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicați să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe studenți, ei dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

  • Certificat în Dreptul Sănătății și Conformitate
  • RN pentru MS în asistență medicală - asistent medical de familie (intrare BS)

Locații

  • Chicago

    Chicago, Statele Unite ale Americii

    Întrebări