Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Introducere

Despre parteneriatul DHGE + American University

DHGE și Școala Americană de Studii Profesionale și Extinse (SPExS) s-au alăturat pentru a oferi programe de educație de vârf pentru profesioniștii din domeniul sănătății în managementul proiectelor, administrarea și tehnologia informației.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Despre Universitatea Americana

American University este o instituție privată care a fost fondată în 1893. Școala de Studii Profesionale și Extinse (SPExS) oferă cunoștințe acționabile și abilități din lumea reală elevilor în fiecare etapă a călătoriei lor educaționale și de carieră. Abordarea lor cuprinzătoare, experiențială, oferă oportunități personalizate care promovează viața și comunitățile studenților. Aprofitând atributele unice ale Washington, DC, ele modelează forța de muncă de mâine prin predare inovatoare, bursă aplicată riguros, parteneriate creative și experiență de muncă practică.

DHGE logo

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicat să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe studenți, DHGE dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

Certificat în Managementul Proiectelor de Sănătate

Locații

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Întrebări