Keystone logo
DEI College

DEI College

DEI College

Introducere

Colegiul despre DIE

DEI College este un colegiu privat, situat la Salonic, Grecia, cu scopul de a oferi servicii educaționale. DIE Colegiul a fost fondat în 1990 ca Fundația Colegiului rapid și a devenit una dintre organizațiile de învățământ superior de calitate din Grecia, oferind o gamă largă de fundație de înaltă calitate, de licență și programe de studii postuniversitare sub supravegherea academică a Universităților din Marea Britanie.

DIE Colegiul își propune să ofere oportunități de învățământ superior și a unui mediu de calitate pentru studenții din întreaga lume. El pune în aplicare această aspirație prin furnizarea de cursuri de fundație, de licență și programe de studii postuniversitare de la universități de clasă mondială selectate. DIE Colegiul este dispus să-și mențină poziția sa regională prin selecție riguroasă a personalului, precum și prin furnizarea de predare în grupuri mici, încurajând judecata critică a studenților, precum și de maturitatea lor intelectuală și spirit independent. Acesta își propune să o învățătură în profunzime a unei game largi de discipline academice, aducând o contribuție semnificativă la pregătirea elevilor către o carieră într-o lume globală, precum și la societatea modernă.

DEI Colegiul este un Centru inregistrat de la Universitatea din Programe Internaționale de la Londra, pentru gradele enumerate mai jos. Acest lucru înseamnă că, în opinia considerate ca având la Universitatea din Londra, aceasta demonstrează angajamentul de a dezvolta standarde ridicate în ceea ce privește predarea, sprijinirea studenților și a proceselor administrative.

BSC Contabilitate și Finanțe BSC Bănci și Finanțe BSC Afaceri și Management BSC Dezvoltare și Economie Facultate de Economie (BSc) BSC Economie și Finanțe BSC Information Systems & Management Facultate de Relații Internaționale (BSc) BSC Politică și Relații Internaționale Diplomă pentru absolvenți LLB

In plus, DIE oferă școlarizare pentru BA în limba engleză. DIE Colegiul lucrează în parteneriat cu Universitatea din Northampton, oferind următoarele grade:

BA (Hons) Studii de afaceri BSC (Hons) de calcul LLB (Hons) licențiată în drept BSC (Hons) psihologie BA (Hons) English BA (Hons) Management Internațional de Turism (top-up) Legea LLM Comercial Internațional Executive MBA / MBA MA Social Innovation

A studiat la Colegiul DEI

DIE Colegiul este situat în centrul orașului Salonic, în facilități moderne, în special concepute pentru a acoperi necesitățile unei organizații educaționale moderne.

Personalul catedrei este format din lectori / tutori care îndeplinesc criteriile academice cele mai stricte. Francizați Programele oferite la Colegiul DEI sunt deținute în întregime la Salonic, sub supravegherea academică a universităților de clasă mondială selectate.

Central la programul de gradul studentului este activitatea desfășurată pe o bază individuală. Pentru a ajuta elevii să facă cea mai eficientă utilizare a timpului lor, în timp ce în cadrul programelor, un membru al personalului academic va fi atribuit fiecărui elev să acționeze în calitate de tutore personal lui / ei.

Îndatoririle tutorelui cu caracter personal sunt includ:

ajutând planul său student / ei propriul program de lucru și a stabilit propriile sale obiective / realiste; fiind conștienți de stadiul propriului student de dezvoltare în legătură cu programul specific lui / ei, și la progresul fiecărui student va trebui să facă; monitorizarea cu elevul singur progresele / asupra programului în ceea ce privește lista de obiective care le-au stabilit pentru ei înșiși; discuta orice altă problemă personală, administrativă sau financiară;

DEI College, respectând notorietatea și standardele universităților colaborative, își propune să mențină calitatea serviciilor sale, oferind cea mai bună setare științifice precum și un mod de gândire european. În acest fel DIE Colegiul a reușit să câștige încrederea și apreciere atât a universităților din Marea Britanie și a absolvenților săi, rămânând în primul rând în calitate și credibilitate.

Elevii aleg să studieze la DEI din cauza:

Grade de prestigiu acordate de top universitati din Marea Britanie; modurile flexibile de livrare (full time - part-time); clasele de sprijin în limba engleză; personalul academic de înaltă calificare; serviciile de sprijinire a studenților (cazare, viața de student, consiliere); facilitățile moderne și perspectivele de carieră excelente - legăturilor cu industria

Locații

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Întrebări