Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts Doctor în acupunctură și medicină chineză (DACM) Diplomă profesională
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Doctor în acupunctură și medicină chineză (DACM) Diplomă profesională

Asheville, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cu titlul de doctor tradiții daoiste, obțineți mai mult decât un titlu de diplomă - veți învăța abilități pentru a vă avansa cariera și a vă extinde practica.

Programul nostru DACM include competențe avansate în îngrijire colaborativă, medicină bazată pe sisteme și practică bazată pe dovezi - abilități și cunoștințe esențiale pentru acupunctori în modelul medical actual de echipă. Programul oferă studii avansate în domenii de specialitate frecvent întâlnite în practica clinică - ortopedie, neurologie, endocrinologie, obstetrică și cardiologie. Lărgiți-vă capacitatea de a vă ajuta pacienții cu un studiu avansat al acestor afecțiuni frecvent întâlnite.

Experiențele clinice unice vă oferă abilitățile de a colabora eficient cu alți profesioniști din domeniul sănătății. Experimentați integrarea diverselor perspective medicale în runde de îngrijire colaborativă cu medicină chineză și practicieni alopati. Veți participa la discuții clinice privind îngrijirea și acupunctura pacienților, medicina pe bază de plante, terapia alimentară chineză și planurile de tratament nutrițional occidental. Sunteți ghidat în evaluarea rezultatelor de laborator și a acțiunilor farmaceutice atât din perspectiva medicală chineză, cât și din cea occidentală.

Aflați cum să utilizați dovezile actuale pentru a lua decizii cu privire la îngrijirea pacientului și să identificați potențialele beneficii și daune ale diferitelor intervenții medicale. Reunind experiența clinică cu dovezile din cercetare, veți evalua punctele tari și punctele slabe ale paradigmelor medicale.

Cursurile hibride vă oferă flexibilitatea de a vă continua practica clinică în timp ce obțineți diploma. Programul modular al clasei reduce timpul de călătorie și oferă confort pentru a vă încadra în programul dvs. ocupat. Cursurile didactice combină cele mai bune aspecte ale învățării față în față și activităților online pentru a consolida și completa ceea ce se învață la clasă. Modulele în persoană oferă o oportunitate de instruire practică de către profesori cu experiență și colaborare cu alți studenți.

Indiferent dacă doriți să obțineți diploma într-un an sau să vă ritmați în doi ani, programul nostru DACM vă poate satisface nevoile. Munca online pe tot parcursul semestrului include activități asincrone și sincrone și sesiuni de curs. Sesiunile de curs de o săptămână se întâlnesc în campusul nostru de patru ori pe an în formatul de un an și de două ori pe an în formatul de doi ani. Pista profesională DACM este formată din 16 credite și 305 ore.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Maestru în acupunctură și medicină chineză pe bază de plante
    • Worcester, Statele Unite ale Americii