Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Introducere

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts este un centru de excelență educațională, cultivând următoarea generație de profesori și lideri din cadrul medicinei orientale. Colegiul este cunoscut pentru curriculum-ul său riguros și transformator din punct de vedere academic, serviciul său pentru comunitate și conducerea sa exemplară în educația în medicina orientală.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts oferă educație de calitate în arta clasică și știința medicinei chineze, absolvenți profesioniști care oferă îngrijiri independente și colaborative în diverse setări, îmbogățindu-și comunitățile cu medicină bazată pe Daoist.

Administrația, facultatea și personalul tradițiilor daoiste susțin un set de principii care ne ghidează modul în care ne desfășurăm munca, interacționăm între noi și ne îndeplinim misiunea de colegiu. Lucrăm cu sârguință pentru a împleti principiile noastre directoare în tot ceea ce se întâmplă la tradițiile daoiste pentru a avea un impact pozitiv asupra celor din comunitatea noastră universitară.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts , este un program de masterat în medicina orientală (MAOM), programul de doctorat (DACM) și Comisia de acreditare acredită certificatul în programul de medicină pe bază de plante din China (CCHM) pentru acupunctură și medicina orientală (ACAOM) .

Locații

  • Montford Avenue,382, 28801, Asheville

Întrebări