Keystone logo
Czech University of Life Sciences - Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Czech University of Life Sciences - Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Czech University of Life Sciences - Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Introducere

Istorie și concentrare actuală

Istoria Universității și Facultății a început odată cu înființarea departamentului agricol la Universitatea Tehnică Cehă din Praga în 1906, prin decret al împăratului Franz Joseph. Profesorul Stoklasa, o figură de frunte în științele agricole la acea vreme, a fost numit prim decan.

Universitatea a fost înființată ca organism independent prin decret guvernamental la 8 iulie 1952. Facultatea de Agronomie, așa cum se știa la acea vreme, era una dintre cele trei facultăți fondatoare ale acestei noi universități. De atunci, Facultatea a fost principalul centru pentru educarea și formarea experților, în principal pentru întreprinderile agricole, cercetare și administrațiile de stat.

33348_1.JPG

Mai recent, facultatea și-a extins atenția, iar în 2005 și-a schimbat numele în Facultatea de Agrobiologie, Alimentație și Resurse Naturale (FAFNR). Această schimbare de nume caracterizează trecerea de la educația și cercetarea agricolă în primul rând la un accent mai larg cuprinzând aspecte nou apărute în managementul resurselor naturale și calitatea alimentelor.

Astăzi, Facultatea de Agrobiologie, Alimentație și Resurse Naturale este o instituție educațională și științifică modernă și respectată, care găzduiește peste 4000 de studenți și 300 de angajați, cu o poziție puternică în țară și în străinătate.

Absolvenții facultății sunt angajați în agricultură, horticultură, creșterea animalelor, protecția culturilor, calitatea produselor agricole, agroindustrie, gestionarea resurselor naturale, gestionarea deșeurilor, arhitectura peisajului, dezvoltarea rurală și alte domenii de importanță pentru economia națională. Absolvenții noștri își găsesc locuri de muncă nu numai ca manageri, ci pot lucra în administrația de stat, în instituțiile de cercetare și învățământ superior sau ca antreprenori privați.

33349_w.JPG

Cine suntem noi

Cu aproape 4.000 de studenți și 300 de angajați, FAFNR este a doua cea mai mare facultate de la Universitatea Cehă de Științe ale Vieții (CULS) și cea mai mare facultate cu un accent similar din Republica Cehă, recunoscută și respectată atât acasă, cât și în străinătate. Clădirile noastre sunt bine echipate cu facilități moderne și, datorită unui nivel ridicat de dezvoltare tehnică și personală continuă, facultatea a prosperat în timpul tradiției sale de 110 ani de a oferi educație și cercetare în domeniul agriculturii, alimentației și resurselor naturale.

Ceea ce oferim

Oferim educație de înaltă calitate într-o gamă largă de programe de licență, master și doctorat. Sunt oferite o serie de programe de studiu care se concentrează pe producția agricolă și horticolă, arhitectura grădinii și peisajului, creșterea animalelor de companie, utilizarea durabilă a resurselor naturale, hrana și nutriția umană și multe altele. Realizăm cercetări ample, care sunt o condiție prealabilă pentru acreditarea programelor noastre de studii și care permit un nivel ridicat de formare practică cu participarea activă a studenților. Menținem o cooperare strânsă cu principalii producători din industrie și furnizorii de servicii, unde implementăm rezultatele cercetării aplicate și absolvenții noștri pot găsi un loc de muncă.

Strategia noastră pe termen lung

Scopul nostru este de a atinge excelența și recunoașterea largă în domeniile specializărilor noastre. Prin urmare, plasăm investiții semnificative în infrastructura tehnică. Susținem căutarea continuă a unor calificări științifice și pedagogice îmbunătățite ale angajaților noștri și susținem rezultate de muncă de înaltă calitate, care sunt comparabile cu standardele internaționale. Un număr tot mai mare și o calitate a publicațiilor științifice, absolvenți foarte angajați, stimulând cererea pentru participarea noastră la consorții și rețele internaționale și menținând o cooperare permanentă cu liderii din industrie, se numără printre obiectivele noastre cheie și servesc drept indicatori importanți pentru direcția noastră viitoare.

Locații

  • Prague

    Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol , , Prague

Întrebări