Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Introducere

Universitatea Crown este o instituție superioară de învățământ cu o politică educațională doveditoare, care oferă o monedă de experiență care creează oportunități de viață pentru cercetări originale și inovatoare, cu perspective ale secolului XXI. Programele noastre sunt dezvoltate pe baza unui sistem de învățământ psihomotorizat, modular și independent de timp și interactiv, cu standarde de pregătire profesională certificate de industrie și validate (ICVP), care în teorie sunt ușoare, dar grele pe rezultate, totuși conduse de o abordare bazată pe probleme, concepută pentru a exporta învățământul superior de peste mări. Pe piața competitivă a muncii de astăzi, nu este suficient de bine să ai doar un grad recunoscut - trebuie să „mergi și să vorbești limba industriei”. ICVP-ul nostru vă echipează și vă transformă pentru a deveni un atu valoros pentru angajatorul dumneavoastră.

În timp ce majoritatea universităților din întreaga lume pregătesc studenții pentru a deveni un universitar bine-rotunjit, Universitatea Crown a făcut un pas mai departe. Toți absolvenții noștri sunt pregătiți să devină profesioniști certificați și validați în industrie (ICVP). Crown a dezvoltat ICVP în multe industrii care ajută la dotarea absolvenților săi cu cunoștințe și abilități specifice industriei. În calitate de absolvent ICVP, nu veți câștiga doar o diplomă, dar veți obține cunoștințe practice extinse despre o anumită industrie.

Fiind o universitate de forțe emergente, creată cu un public internațional în minte, suntem pregătiți să facem lumea clasă a studenților și să-și lărgească perspectivele globale. Extindeți-le orizontul și conectați-le la nivel internațional prin transfer de tehnologie, tururi de studiu în străinătate, Programul Semestrului în Străinătate (SAP), discuții video interculturale live, cursuri de lectori invitați de la experți din industria parteneră. Curriculumul nostru axat pe industrie și unificat îmbină cele mai noi inovații de învățare și procese de colaborare pentru a oferi studenților un mod mai atractiv, eficient și mai motivant prin Blackboard, World of Business Ideas (WOBI ™), jocuri, wikis, podcast-uri și alte platforme interactive.

accra, ghana, west africa

Viziune

Universitatea este înlănțuită de ciclul tripartit de progrese înaintate:

  • Pentru a crea o coroană de excelență și a forma un nucleu al universității universale a umanității, formând o cooperare strânsă cu industria și afacerile, pentru a analiza științific nevoile și problemele din contextul local și a le pune într-o perspectivă globală pentru a satisface cererile copleșitoare ale lumii muncii.
  • Dezvoltarea de metode și programe viabile și tehnice viabile, trecând de la faza de învățare mai teoretică (curs-muncă) la carieră specifică (pregătire profesională) prin proiectarea, evaluarea și implementarea de proiecte de dezvoltare pentru un mediu de viață durabil.
  • Pentru a deveni un deschizător de uși falnic în frontierele educaționale și scara pentru a-și asuma conducerea, angajarea gradului de angajare oferind o contribuție valoroasă la guvernanța globală globală, pace, securitate și justiție.

Misiune

  • Misiunea Crown este să recupereze gloria trecută a Africii prin a face dovadă de profesioniști certificați și validați din industrie, care pot merge pe susținerea discuțiilor și a susține sprijinul ca centru de excelență de talie mondială, care este prevăzut să funcționeze un hibrid, psiho-motorizat, modular și în timp. programe independente ca flagship-ul nostru.
  • Deoarece Coroana este lumea, iar lumea este Coroana. Căutăm să construim facultăți excelente, predare excepțională, cercetare cu impact, înțelegerea realității globale și cei mai buni candidați din toate programele.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Locații

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Întrebări