Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Executive MBA / MS în sănătate Leadership
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Executive MBA / MS în sănătate Leadership

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Total taxe și cheltuieli estimate pentru durata programului

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Pregătirea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru a facilita schimbarea și a stimula inovația - din interiorul organizațiilor și din întreaga industrie în ansamblu.


Executive MBA / MS în Leadership Healthcare este un program de gradul dublu în New York City. Acest program executiv de doi ani vă va avansa cariera și vă va întări capacitatea de a conduce schimbări semnificative în domeniul asistenței medicale.


Ce face Executive MBA / MS în programul de Leadership Healthcare diferite?

Este singurul program de acest fel din Liga Ivy. Veți absolvi cu două diplome de prestigiu de la Universitatea Cornell: un MBA și un SM în conducerea sănătății.

Două centre de putere în învățământul postuniversitar - Școala de management Samuel Curtis Johnson și Școala de Științe Medicale Weill Cornell - au încheiat un parteneriat pentru a crea un program cu două diplome care se concentrează pe construirea competențelor generale de management și dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a industriei de asistență medicală.


Curriculum și cadre didactice

Curriculum-ul integrează experiența de afaceri și expertiza medicală pentru a vă oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a conduce organizații complexe. Aflați cum să vă angajați cu părțile interesate, inclusiv medici, tehnologi, companii de asigurări și factori de decizie politică. După ce participați la cursuri în zilele de sâmbătă și duminică, vă veți întoarce la lucru luni, cu informații care sunt imediat transferabile.


Experiența studenților

Executive MBA / MS în programul Healthcare Leadership oferă un format de livrare care funcționează pentru profesioniști cu normă întreagă: o combinație de clase de week-end și sesiuni rezidențiale. Veți finaliza cursuri în zilele de sâmbătă și duminică alternante, în fiecare semestru, la Centrul de Inovare Tata din campusul Cornell Tech din New York City. Clasele rămase sunt finalizate în timpul sesiunilor rezidențiale, care se desfășoară de două ori pe an în campusul Cornell din Ithaca și în zona Metro-NYC.


Data de începere: iulie 2020
Durata: 20 de luni
Preț: 159.826 USD - Pregătire totală și cheltuieli estimate pentru durata programului
Termen limită: rostogolire
Locație: Tata Innovation Center, New York, NY

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master oficial în managementul sănătății și managementul clinic
    • Valencia, Spania
  • Certificat de absolvire în Administrarea Sănătății
    • Online USA
  • Licențiat în Administrarea Urgențelor Medicale
    • Online USA