Keystone logo
Concordia University

Concordia University

Concordia University

Introducere

Școala de asistență medicală dezvoltă asistenți medicali pregătiți să exceleze în contextul de sănătate provocator de astăzi. În calitate de student la asistență medicală Ann Arbor de Concordia University , veți învăța să aveți grijă de oameni de toate vârstele, atât în mediile de îngrijire acută, cât și în comunitate. Instructorii și experiențele din clasă îmbină rigoarea curriculară cu pasiunea pentru îngrijire, un echilibru care te dezvoltă în mod unic atât pentru a servi cu excelență profesională, cât și pentru a-ți îndeplini simțul chemării pe măsură ce îți pasă și servești pe tot parcursul carierei.

Școala de asistență medicală este dedicată oferirii unei educații riguroase centrate pe Hristos, care dezvoltă și inspiră profesioniști cu înaltă calificare, care sunt pregătiți să slujească promovând sănătatea și vindecarea cu excelență, integritate și compasiune.

Programul de asistență medicală de la Concordia University Ann Arbor este o locație suplimentară în campusul programului de asistență medicală de la Concordia University Wisconsin. Diploma de bacalaureat în programul de asistență medicală la Concordia University Wisconsin este acreditată de Comisia de educație medicală colegiată, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington DC 20036, 202-887-6791. Mai multe informații despre acreditare pot fi găsite pe site-ul de asistență medicală al Concordia University Wisconsin.

Locații

  • Ann Arbor

    Concordia University Ann Arbor 4090 Geddes Rd. Ann Arbor, MI 48105, , Ann Arbor

    Întrebări