Keystone logo
Chung Shan Medical University

Chung Shan Medical University

Chung Shan Medical University

Introducere

Datorită lipsei de stomatologi în epoca postbelică în anii 54 în Taiwan, Dr. Ju-Chuan Chou a fondat Chung Shan Dental Junior College (antecedentul Chung Shan Medical University ) în 1960 cu scopul de a instrui stomatologi. Școala a fost numită după dr. Sun Yat-Sen, alias Chung-Shan, ca recunoaștere a patriotismului său. Cererea ca institutul să fie ridicat la nivelul colegiului a crescut odată cu trecerea timpului. După multe eforturi și punerea în aplicare a programului, în 1977, școala noastră a fost acordată de Ministerul Educației pentru a avansa la Chung Shan Medical and Dental College. Cu toate acestea, am continuat să progresăm și să ne extindem. În 2001, institutul a fost reorganizat ca Chung Shan Medical University (CSMU).

În prezent, CSMU este format din patru colegii, care sunt Colegiul de Medicină, Colegiul de Medicină Orală, Colegiul de Științe și Tehnologie Medicală, Colegiul de Sănătate și Management, Colegiul de Științe Medicale. Există 21 de departamente academice și 18 institute universitare. Avem aproximativ 450 de profesori cu normă întreagă, 250 de profesori cu jumătate de normă și 260 de angajați care lucrează în campus. Și aproximativ 7.566 de studenți de licență și absolvenți sunt înscriși.

În plus, ca universitate medicală, avem patru districte spital afiliate --- districtul Da-Ching, districtul Chung-Kang, districtul Wen-Hsin și districtul Chung-Shing. Fiecare district are propriile sale specialități și facilitățile clinice de ultimă generație, de exemplu, prima mașină de scanat PET din Taiwan.

Locații

  • 110號

    Section 1, 40201, 110號

    Întrebări