Keystone logo
Charles Sturt University Licență în Biologie Veterinară / Licență în Științe Veterinare
Charles Sturt University

Licență în Biologie Veterinară / Licență în Științe Veterinare

Wagga Wagga, Australia

6 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 63.600 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cod CRISCO: 068968D

Aveți o pasiune pentru sănătatea și bunăstarea animalelor? Dubla diplomă de licență în biologie veterinară / licență în științe veterinare de la Charles Sturt University va pregăti pentru o carieră de medic veterinar înregistrat în Australia, Noua Zeelandă, Hong Kong, Singapore, Regatul Unit și Africa de Sud.

Această diplomă în științe veterinare a fost dezvoltată în strânsă consultare cu industria veterinară pentru a răspunde nevoilor comunităților rurale și regionale pentru medicii veterinari care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu animale de fermă și cai, animale de companie și animale sălbatice.

Repere ale cursului

Relevant pentru industrie

Această diplomă de biologie veterinară și științe veterinare își propune să ofere absolvenților veterinari de înaltă competență un angajament puternic față de sănătatea, bunăstarea și cercetarea animalelor și pentru dezvoltarea și protecția industriilor animale.

Construiți rețele cheie în timp ce studiați

Pe lângă stagiile de învățare la locul de muncă și rotațiile clinice, veți studia într-un singur loc rural pentru cei șase ani de curs. Plasamentele creează un sentiment puternic de conexiune între personal și studenți la toate nivelurile programului. Charles Sturt University se bucură, de asemenea, de sprijinul unei comunități regionale entuziaste și implicate; acces facil la o gamă largă de cabinete și ferme veterinare; și stilul de viață relaxat, plăcut și accesibil, care vine odată cu locuirea într-un centru regional înfloritor de peste 60.000 de oameni.

O experiență de învățare holistică

Veți dezvolta abilități în diagnosticarea și gestionarea bolilor la toate speciile comune de animale de fermă (bovine, oi, porci, păsări și pești) și animale de companie (cai, câini și pisici). Cursul oferă o bază solidă în sistemele de producție agricolă și integrarea nutriției, geneticii, economiei și epidemiologiei pentru gestionarea optimă a efectivelor și efectivelor. Sesiunile practice cu animale vii încep în prima săptămână și continuă pe tot parcursul cursului. Pe lângă pregătirea dumneavoastră științifică și clinică, veți dezvolta și o serie de abilități de viață și de afaceri care vă vor ajuta în munca dvs. de medic veterinar rural și/sau regional.

Asigurați o experiență de învățare foarte apreciată

Admiterea la acest curs este foarte competitivă, cu aproximativ 350 de cereri primite pentru cele 66 de locuri disponibile în fiecare an. Solicitanții de succes trebuie să demonstreze realizări academice excelente, abilități superioare de comunicare și un angajament real față de animale, industriile zootehnice și de a lucra în comunitățile rurale și regionale.

Curriculum

Oportunități de carieră

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Biology - Pre-Health
    • Carson, Statele Unite ale Americii
  • Bachelor of Biomedical Sciences (BBiomedSc) Majoring in Reproduction, Genetics and Development
    • Dunedin, Noua Zeelandă
  • PGDip (Dentistry) (Oral Microbiology)
    • Pretoria, Africa de Sud