Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera Diplomă în fizioterapie
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Diplomă în fizioterapie

Valencia, Spania

4 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.320 / per year

În campus

Introducere

Studierea la CEU UCH pariază pe o altă universitate în ceea ce face și cum o face. Acesta combină experiența cu inovația . Este internațional fără a pleca de acasă. Este, pe scurt, alegerea celei mai complete opțiuni de a deveni ceea ce propuneți.

Ceea ce ne face diferit?

1. Profesia în clasă

Terapia fizică este mult mai mult decât ajutorul în reabilitare. Este vorba de prevenire, de diagnostic, de tratamente de vindecare, de sprijin terapeutic ... de aceea 70% dintre profesorii noștri sunt fizioterapeuți activi care predă și ei.

2. vocația internațională

În ziua de azi la CEU UCH veți fi înconjurat de studenți din peste 70 de țări și că, în lumea globală în care trăim, este un avantaj pentru dvs. Creați relații și sinergii cu persoane din întreaga lume și extindeți-vă orizonturile. În plus, în calitate de student CEU aveți cursuri gratuite de limba engleză fără a părăsi universitatea, precum și un număr mare de programe de internship și sejururi internaționale. Elevii din mai multe țări și naționalități trăiesc împreună în sălile noastre de curs. De aceea, garantăm maximul de ușurință pentru ca studenții să poată termina cursul de practică a ultimului curs ( Practicum ) în țările lor de origine. Dintre acestea, 70% au o ofertă de muncă înainte de a-și termina studiile.

3. Practicile, în centrul formării

  • Concentrarea tuturor creditelor din practicile clinice (48 ECTS) în ultimul curs. În acest fel, elevii profită de întregul potențial al Practicumului, deși au beneficiat deja de toată pregătirea teoretico-practică în fiecare dintre specialități.
  • Practica de fizioterapie a CEU UCH este cea mai mare dintre toate universitățile spaniole: 1200 de ore . Acest lucru reprezintă cu 50% mai multe ore reale de practică clinică decât media universităților spaniole. Fiind, de asemenea, singurul care îndeplinește cerințele internaționale în acest sens în obținerea titlului de fizioterapeut (în Franța, de exemplu, minimul este de 1.050 ore).
  • Instruirea practică în sala de clasă vă pregătește astfel încât, chiar înainte de a vă termina studiile, sunteți pregătit să tratați pacienții reali (în 90% dintre cazurile în care studenții practică știu că pacienții cu care au tratat au un vedere pozitivă a acestora ca profesioniști).
  • De fapt, avem două spații avansate de învățare pentru tratarea pacienților reali, în care studenții pot pune în practică cunoștințele de-a lungul carierei: un serviciu de pionierat în fizioterapia cardiorespiratorie și altul dedicat analizei mișcării în fizioterapie pediatrică și sport .

4. Un diplom dublu de pionier, de specialitate în grade duble

Avem un dublu grad unic în Spania și vă așteaptă. Deci, dacă este atât de important să tratați un pacient din punct de vedere fizic, din punct de vedere uman sau emoțional și doriți să aveți o pregătire mai completă pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare în sectorul sănătății sau al fizioterapiei, există opțiunea de Multiplicați-vă așteptările profesionale cu o sută și sunteți la doar un pas departe de a le face. Universitatea CEU Cardenal Herrera este pionierul și specialistul în diplome duble și vă oferă toate facilitățile pentru a putea lua două cursuri în același timp: cu programe compatibile, cu itinerarii personalizate și, bineînțeles, fără a plăti de două ori mai mult. Deci sunt și diplomele duble ale specialiștilor universitari în grade duble.

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări