Keystone logo
Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Introducere

Școala de Medicină Dentară a fost organizată pe 21 iunie 1892, ca Departamentul de Stomatologie al Universității Western Reserve, și s-a deschis în septembrie cu 21 de studenți. În primii 25 de ani de existență, școala a fost situată în centrul orașului Cleveland, pe strada East Ninth și St. Clair.

În 1917, Școala de Medicină Dentară a devenit o parte integrantă a universității, cu o clădire pe Adelbert Road.

Fotografie din anul 1917 a Școlii de Medicină Dentară, situată pe Adelbert Road din Cleveland, Ohio.

În 1969, s-a mutat într-o clădire adiacentă Școlii de Medicină, Școala de Asistență Medicală și Spitalele Universitare din Cleveland ca parte a unui mare proiect de extindere a Universității. Această mișcare a făcut-o una dintre cele mai complete și moderne unități educaționale și de cercetare din țară, cu spațiu pentru 368 de studenți DDS, 70 de studenți absolvenți și 250 de scaune pentru pacienți. În 2003, numele școlii s-a schimbat oficial din Școala de Medicină Dentară în Școala de Medicină Dentară, iar gradul oferit s-a schimbat din Doctor în Chirurgie Dentară (DDS) în Doctor în Medicină Dentară (DMD). De la organizarea sa, a conferit diplome pentru aproximativ 4.900 de absolvenți.

Fotografie din 2003 a Școlii de Medicină Dentară, situată pe Adelbert Road din Cleveland, Ohio.

Fotografie actuală Școală de Medicină Dentară (intrarea în clinică).

În 2019, școala s-a mutat la pavilionul Sheila și Eric Samson și la clădirea clinicii dentare de la campusul de educație pentru sănătate al Case Western Reserve University și Cleveland Clinic. Pavilionul Samson de 477.000 de metri pătrați găzduiește studenți stomatologi, asistenți medicali, medicali și asistenți medicali. Fiind sub un singur acoperiș și având niște cursuri pe care le vor lua împreună, încurajează comunicarea și colaborarea care sunt necesare în domeniul ritmului rapid al asistenței medicale.

Locații

  • Euclid Avenue,10900, 44106, Cleveland

Întrebări