Keystone logo
Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Introducere

Casa Loma College este o instituție privată și este aprobat să funcționeze de către Biroul din California pentru învățământul postliceal privat.

Casa Loma College este dedicat furnizării celui mai înalt standard de educație, servicii și excelență în disciplinele de sănătate aliate. Programele noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale studenților noștri, creând mijloace eficiente de instruire care extind accesul la învățare și oferă oportunități adulților de a dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și atinge obiectivele profesionale.

Casa Loma College consideră că educația este un proces continuu. Permite unei persoane să desfășoare activități de învățare necesare pentru dezvoltarea personală și profesională.

Colegiul acordă următoarele grade: RN la BSN Bachelor of Science in Nursing, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Asociat de științe aplicate în imagistica prin rezonanță magnetică și Asociat de științe aplicate în asistență terapeut fizic.

Suntem foarte mândri de succesul studenților noștri. Credem că succesul lor este rezultatul educației și formării de înaltă calitate de la Casa Loma College , al instructorilor și administratorilor noștri angajați și al resurselor pe care le oferim fiecărui student.

Fiind o corporație privată non-profit din California, Casa Loma College este guvernată de un consiliu de regenți.

Locații

  • Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

Întrebări