Keystone logo
Carrington College Certificat în tehnologie veterinară
Carrington College

Certificat în tehnologie veterinară

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Misiunea programului de tehnologie veterinară este de a oferi comunităților veterinare locale și globale cu absolvenți etici angajați în învățarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea profesională. Absolvenții vor dobândi stăpânirea abilităților de bază și a cunoștințelor necesare pentru practica veterinară contemporană. Accentul principal al programului este practica animalelor însoțitoare, dar toate aspectele medicinei veterinare, inclusiv medicina animalelor mari, cercetarea biomedicală și subiectele legate de industrie, sunt subliniate.

Acest program pregătește studenții să lucreze în clinici veterinare, ligi de salvare și la colegii și universități. În programul Carrington College , studenții combină munca la clasă cu pregătirea practică pentru a învăța abilitățile necesare pentru a lucra pe teren. La finalizarea programului de tehnologie veterinară, absolvenții vor putea:

Efectuați diverse proceduri administrative, clinice, de asistență medicală și de asistență chirurgicală într-un cadru medical veterinar; Demonstrați capacitatea de a aplica gândirea critică, de a lucra în colaborare, de a comunica clar și de a acționa profesional.

Studenții la tehnologia veterinară pot absolvi în doar 19 luni. Studenții care absolvesc programul sunt pregătiți pentru examenul național al tehnicianului veterinar (VTNE).

Colegiul nu garantează că studenții vor trece cu succes aceste examene sau vor fi certificați sau licențiați datorită finalizării programului.

Absolvenții vor avea abilitățile și cunoștințele de bază necesare pentru practica veterinară modernă. Programul de bază se concentrează pe animalele de companie, dar sunt subliniate toate fațetele medicinei veterinare, inclusiv medicina animalelor mari, cercetarea biomedicală și subiectele legate de industrie.

Programul de tehnologie veterinară de la Carrington College echilibrează teoria și instruirea practică cu cursurile de anatomie și fiziologie, biologie și chimie a animalelor. Programul include o externă, permițând studenților să își exerseze abilitățile într-un cadru veterinar.

Tehnicienii veterinari lucrează în diverse setări, mulți lucrând în clinici veterinare private și spitale de animale. Alte locuri în care tehnicienii veterinari pot lucra includ instituții de învățământ, cum ar fi colegii și organizații de advocacy socială.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare