Keystone logo
Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Introducere

Testul Carl Remigius Medical School pregătește profesioniștii și managerii care sunt necesare in industria de ingrijire a sanatatii. La site-urile din Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln și München, avem burlac- și Cursuri Masters full-time și part-time la. Și de către absolvenții noștri sigure și de a dezvolta în continuare nivelul ridicat de ingrijire a sanatatii din Germania, avem în comun responsabilitatea socială.

filozofia noastră

Împreună cu absolvenții noștri, ne asumăm responsabilitatea socială. Este de a asigura obiectivul nostru, nivelul ridicat de ingrijire a sanatatii din Germania si se dezvolta. Pentru că vom face în experții intenționate și orientate spre viitor Carl Remigiu Medical School si directori de la care sunt urgent necesare în industrie.

În calitate de partener strategic de educație pentru companiile de asistenta medicala in probleme de MRU dezvoltat Carl Remigiu Medical School concepte inovatoare și o formare adecvată pentru sectorul economic și medical terapeutic, de sănătate. Acestea sunt rezultatul unui dialog continuu cu factorii de decizie din partea organismelor de conducere din industrie. Pe fondul schimbărilor demografice și a progresului tehnologic, analizăm nevoile pieței forței de muncă în creștere în domeniul asistenței medicale. Rezultatele sunt incluse în programele noastre de studiu.

Absolvenții noștri sunt pregătiți pentru orientarea practică ridicată în studiul privind provocările pieței, care lucrează în domenii profesionale noi, relevante și să își asume poziții importante de interfață. Profesioniști Elevii crea Carl Remigiu Medical School cu ​​dezvoltarea unor competențe adecvate, baza pentru următoarea mișcare în carieră. Îți asumi responsabilități de management, de control proiecte importante în domeniul de tensiune între sănătate și economie, sau să joace un rol important în managementul schimbării.

Cursurile Carl Remigiu Medical School au o abordare interdisciplinară și holistică; astfel încât acestea să îndeplinească cerințele esențiale care trebuie îndeplinite de către profesioniștii din domeniul sănătății. instructorii noștri sunt practicieni cu experiență, provin din multe domenii diferite ale sectorului sănătății și, prin urmare, crește gradul de conștientizare a diferitelor abordări și puncte de vedere.

Cursuri și locații

În tribut la locul de nastere al nostru omonim din Frankfurt este cel mai mare de numărul de cursuri de locație. Mai mult sunt în orașele din Hamburg, Köln și München precum și în Idstein im Taunus. Astfel, suntem foarte bine poziționate în Germania. pe data de 18 Martie 2016 începe Carl Remigiu Medical School, cu șapte cursuri:

 • Asistenta medic (B.Sc., full-time)
 • Sănătate și asistență medicală (B.Sc. dual)
 • Managementul sanatatii de Sanatate profesii (B.Sc., part-time)
 • Educație Medicală (BA, part-time)
 • Leadership și management în sănătate și asistență socială (MA, part-time) Terapia multidisciplinara in pediatrie (M.Sc., part-time)
 • Naturopathy & Medicină complementară (M.Sc., part-time)

Locații

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Programe

      Întrebări