Keystone logo
Cardiff University Master de Optometrie
Cardiff University

Master de Optometrie

Cardiff, Regatul Unit

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

În campus

* pentru străinătate | pentru acasă anul doi, trei și patru: £9,250 / anul unu: £9,000

Introducere

Combinăm educația progresivă în domeniul sănătății, îngrijirea de înaltă calitate a pacienților, cercetarea de clasă mondială și facilitățile clinice și de predare excepționale pentru a vă inspira să deveniți un optometrist remarcabil.

Optometriștii de astăzi sunt medici autonomi care joacă un rol direct în îmbunătățirea vederii și a sănătății oculare a pacienților. Optometriștii își desfășoară activitatea în diverse medii de asistență medicală, inclusiv în medii comunitare, spitalicești și la domiciliu. Ei lucrează cu pacienții și cu publicul larg pentru a evalua, diagnostica, trata și gestiona problemele legate de ochi și de sistemul vizual. Aceștia pot ajuta pacienții prin prescrierea de aparate optice, cum ar fi ochelarii și lentilele de contact, prin gestionarea problemelor de sănătate a ochilor, inclusiv prin tratamente terapeutice cu medicamente sau cu laser, precum și prin furnizarea de sfaturi preventive, de reabilitare și de gestionare a îngrijirii oculare către membrii publicului.

Asistența medicală oftalmologică este un domeniu care evoluează rapid, iar optometriștii înregistrați pot alege să se perfecționeze într-o gamă tot mai largă de sub-specialități clinice. Mulți dintre optometriștii de astăzi prescriu medicamente pentru probleme oculare independent de un medic și joacă un rol vital în cadrul echipelor de asistență medicală oftalmologică.

Programul nostru vă va permite să dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă înregistra ca optometrist în cadrul Consiliului General de Optică. Veți învăța să gestionați cu încredere și în mod autonom o gamă largă de probleme optice și medicale ale ochilor la calificare. Veți avea oportunități unice de a observa și de a lucra în clinicile noastre interne de specialitate pentru oftalmologie din cadrul Universității, conduse de echipa noastră multidisciplinară de îngrijire a ochilor cu înaltă calificare. Mai târziu, în timpul programului, veți prelua mai multe responsabilități pentru îngrijirea pacienților și vă veți perfecționa abilitățile clinice în timp ce lucrați atât în timpul stagiului clinic extins organizat de Colegiul de Optometriști, cât și în clinicile noastre specializate de la Universitate.

În programul nostru sunt incluse oportunități de obținere a unor calificări superioare selectate de la Colegiul de Optometriști, pregătindu-vă pentru roluri în expansiune și schimbări viitoare în profesia de optometrist. Veți stabili o bază excelentă pentru alte căi de carieră clinică sau de cercetare postuniversitară specializată și veți fi bine pregătiți pentru a aborda provocările legate de învățarea pe tot parcursul vieții, leadership și dezvoltare profesională, permițându-vă să prosperați în practica optometrică modernă din Marea Britanie.

De ce să studiezi acest curs

Acest program vă va oferi cunoștințele științifice și clinice necesare pentru a vă înregistra ca optometrist în cadrul Consiliului General de Optică.

Calificări superioare încorporate

Programele noastre au încorporate calificări profesionale superioare care vă permit să vă specializați într-un anumit domeniu de interes.

96% Ocuparea forței de muncă

96% dintre absolvenții noștri aveau un loc de muncă înalt calificat la 15 luni de la încheierea cursului. (Sondaj Graduate Outcomes 2020/21)

Facilitate de 22 de milioane de lire sterline pentru optometrie

Școala noastră este găzduită într-o unitate de optometrie dedicată, în valoare de 22 de milioane de lire sterline, cu o clinică oftalmologică încorporată.

Personal activ în cercetare implicat în proiectarea și furnizarea cursurilor

Majoritatea cadrelor noastre didactice sunt cercetători practicieni și, în multe cazuri, experți de top în domeniile lor.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări