Keystone logo
Cardiff University Farmacie MPharm
Cardiff University

Farmacie MPharm

Cardiff, Regatul Unit

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

În campus

* pentru străinătate | pentru acasă anul doi, trei și patru: £9,250 / anul unu: £9,000

Introducere

Programul nostru MPharm este conceput pentru a vă dota cu cunoștințele, abilitățile și experiența de care veți avea nevoie pentru a începe o carieră ca farmacist. Școala noastră este renumită la nivel internațional pentru calitatea excepțională a predării și cercetării noastre.

Urmând MPharm la Universitatea din Cardiff, veți studia la una dintre cele mai bune școli de farmacie din Marea Britanie.

Farmaciștii de astăzi nu sunt doar experți în descoperirea și furnizarea de medicamente, ci joacă un rol direct în îmbunătățirea sănătății și bunăstării pacienților. Mulți dintre ei prescriu acum medicamente independent de medic. Suntem mândri să formăm farmaciștii viitorului și, pe măsură ce rolul farmacistului evoluează, la fel se întâmplă și cu programul nostru, pentru a reflecta aceste evoluții interesante.

Mai presus de toate, ne străduim să ne asigurăm că absolvenții noștri sunt pregătiți pentru următorul pas în cariera lor și pentru numeroasele oportunități care îi așteaptă.

Acesta este motivul pentru care 95% dintre studenții noștri care au susținut examenul de înregistrare 2022 al Consiliului General Farmaceutic au trecut prima dată, mai mult decât media națională generală de 82%. Timp de mulți ani, 100% dintre absolvenții noștri care au aplicat pentru formare în farmacie înainte de înregistrare au reușit să obțină un loc de formare.

În cadrul acestui program de patru ani, respectat la nivel internațional, veți învăța despre descoperirea și dezvoltarea de noi medicamente și veți explora proprietățile chimice, fizico-chimice, farmacologice și toxicologice ale acestora. Veți studia, de asemenea, utilizările clinice ale medicamentelor și rolul farmacistului în îmbunătățirea rezultatelor pentru pacienți ca parte a echipelor interprofesionale de asistență medicală.

Veți învăța despre fiziopatologia care stă la baza multor boli umane și despre modul în care utilizarea medicamentelor poate stopa, încetini progresia sau inversa procesele de boală.

Toate acestea vă vor fi predate de către echipa noastră de personal academic și de practicieni farmaciști de talie mondială, care au o gamă largă de expertiză. De fapt, ne-am clasat pe primul loc la nivel național în cadrul celui mai recent Cadru de Excelență în Cercetare. Acesta este un rezultat direct al calității și naturii de ultimă oră a proiectelor noastre de cercetare.

O parte din învățarea dvs. va avea loc alături de studenți din alte discipline de asistență medicală, ca parte a educației noastre interprofesionale și veți avea, de asemenea, posibilitatea de a efectua o serie de plasamente atât în setările tradiționale, cât și în cele emergente, inclusiv în farmacii comunitare și spitalicești, în practici GP și în setările de asistență medicală și socială specializate. Acest lucru vă va oferi o experiență neprețuită în prima linie a furnizării de asistență medicală.

Angajamentul nostru de a ne adapta la nevoile în schimbare ale profesiei de farmacist

Programul nostru MPharm este supus unei revizuiri continue, ca parte a angajamentului nostru continuu de a ne îmbunătăți cursul pentru a reflecta schimbările din practica farmaceutică și pentru a ne asigura că absolvenții noștri au abilitățile, cunoștințele și experiența de care au nevoie pentru a continua următorul pas în cariera lor farmaceutică. Această revizuire este susținută de standardele pentru educația și formarea în farmacie produse de organismul nostru de reglementare, Consiliul General Farmaceutic.

De ce să studiezi acest curs

O școală foarte unită, Long-înființată Școala

O școală cu o vechime îndelungată, cu peste 100 de ani de excelență în predare și cercetare.

Școală de top pentru excelență în cercetare

Suntem pe primul loc în topul Școlii de Farmacie din Marea Britanie pentru calitatea predării și cercetării noastre, conform Cadrului de Excelență în Cercetare.

Cele mai bune rate de promovare a examenului de preînregistrare

95% dintre studenții noștri care au susținut examenul de înregistrare al Consiliului General Farmaceutic în 2022 au trecut primul, mai mult decât media națională generală de 82%.

Perspective mari de carieră

98,5% dintre absolvenții noștri au un loc de muncă înalt calificat și/sau continuă studiile la nivel de absolvent la 15 luni de la încheierea cursului. (Rezultatele absolvenților 2020/21)

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări