Keystone logo
Cardiff University BSc Chimie medicinală
Cardiff University

BSc Chimie medicinală

Cardiff, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

În campus

* pentru străinătate | pentru acasă anul doi și trei: 9.250 £ / anul unu: 9.000 £.

Introducere

Acest curs de trei ani oferă o introducere generală în principalele domenii ale chimiei în primul an, apoi, în anii următori, se specializează în chimia și competențele transferabile necesare în industria farmaceutică. Pe parcursul studiilor, veți petrece multe ore în laboratoarele noastre, dobândind experiență practică în tehnicile de sinteză și testare a medicamentelor și dezvoltându-vă abilitățile de cercetare, matematice și computaționale. De asemenea, veți învăța despre leadership, management și planificarea proiectelor. În ultimul an, veți avea ocazia de a vă specializa într-un domeniu care vă interesează sau este important pentru dumneavoastră printr-un proiect original.

De ce să studiezi acest curs

Chimia medicinală este un curs de licență orientat spre viitor, care ia în considerare problemele viitorului, legăturile cu industria și se extinde dincolo de laborator pentru a acoperi domenii precum afacerile, marketingul și durabilitatea.

Formare pentru viitor

Un curs orientat spre viitor, care oferă o pregătire pregătită pentru o gamă largă de cariere.

Dobândește abilitățile de care are nevoie societatea

Studiați subiecte importante, cum ar fi crearea de vaccinuri pentru pandemiile actuale și viitoare și crearea de produse farmaceutice durabile, care să fie prietenoase cu planeta și accesibile tuturor.

Învățați dincolo de laborator

Treceți dincolo de laborator în domenii precum managementul proiectelor, afaceri, marketing, finanțe, operațiuni, strategie, sustenabilitate, leadership și multe altele.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări