Keystone logo
Cardiff University

Cardiff University

Cardiff University

Introducere

Despre noi

Suntem o universitate ambițioasă și inovatoare, cu o viziune îndrăzneață și strategică, situată într-o capitală frumoasă și înfloritoare.

Suntem singura universitate Russell Group din Țara Galilor și suntem mândri de reputația noastră de lungă durată pentru excelență academică, cercetare de ultimă oră și satisfacție ridicată a studenților.

Impulsați de creativitate și curiozitate, ne străduim să ne îndeplinim obligațiile sociale, culturale și economice față de Cardiff, Țara Galilor și întreaga lume.

Cine suntem noi

Excelem în producerea de cercetări inovatoare de înaltă calitate, care se traduce în beneficii atât la nivel local, cât și la nivel mondial.

Avem o populație studențească diversă, cu studenți care provin din peste 130 de țări și cu o gamă largă de medii.

Personalul nostru academic este lider în domeniile lor care creează un mediu stimulativ pentru învățare.

Educaţie

Studenții noștri beneficiază de învățătură condusă de cercetare, care își dezvoltă abilitățile intelectuale individuale.

O diplomă de la Universitatea din Cardiff deschide uși în întreaga lume. Absolvenții sunt atât de solicitați de angajatori încât 84% dintre ei intră pe piața muncii cu înaltă calificare la scurt timp după absolvire.

Cercetare

Ne folosim cunoștințele pentru a dezvolta cercetări inovatoare care vor avea un impact asupra lumii.

Inovaţie

Expertiza și facilitățile noastre de cercetare sunt utilizate de către industrie și parteneri comerciali, organisme guvernamentale și alte organizații la nivel internațional. Excelăm în conectarea industriei, afacerilor, guvernului și ONG-urilor cu cadrele noastre universitare.

Internaţional

Cardiff este o universitate cu adevărat internațională; parteneriatele și colaborările noastre internaționale înseamnă că studenții au acces la predare și cercetare recunoscute și apreciate la nivel mondial.

Discutați cu studenții noștri

Vrei să știi cum este cu adevărat să studiezi la Universitatea din Cardiff?

Echipa noastră de studenți ambasadori este pregătită și așteaptă să răspundă la oricare dintre întrebările dumneavoastră.

Caracteristici Campus

Cardiff University este formată din două campusuri mari, bine situate:

PARCUL CATHAYS

Campusul Cathays Park este locul unde se află majoritatea școlilor noastre academice. Cu alei largi mărginite de copaci și clădiri elegante din piatră Portland, este un loc inspirant pentru a studia.

Sentimentul palpabil al istoriei este contrastat de facilități moderne, inclusiv laboratoare noi, săli de conferințe și suite IT.

 • 22 din 26 de școli academice la fața locului
 • La mai puțin de jumătate de milă de centrul vibrant al orașului Cardiff
 • Investiție de 200 de milioane de lire sterline în facilități de ultimă generație, inclusiv noul Centru pentru Viața Studențească
 • Mai multe biblioteci la fața locului sau în apropiere
 • Securitate 24/7 și acoperire CCTV completă
 • Aproape de mai multe hale de reședință.
 • Clădirea principală a Uniunii Studenților, situată în inima campusului de pe Park Place, este una dintre cele mai mari și mai active din Marea Britanie și a fost recent votată pe locul 2 ca cea mai bună din Marea Britanie.

Sunt oferite evenimente, cluburi și servicii de informare, iar facilitățile la fața locului includ magazine alimentare, un magazin general, librărie, agenție de închiriere pentru studenți, club de noapte și pub.

HEATH PARK

Cursurile legate de asistență medicală (excluzând Farmacie și Optometrie) au sediul la Heath Park. Este la doar o milă de centrul orașului și lângă 100 de acri de parc și terenuri de joacă.

Școlile noastre academice partajează site-ul cu Spitalul Universitar din Wales, unul dintre cele mai mari spitale din Marea Britanie.

Fiecare școală are propriile sale resurse și facilități specializate. Zonele de studiu și facilitățile IT sunt deschise 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Săli de curs, săli de seminar, biblioteci și săli de operație sunt, de asemenea, în campus.

Experții internaționali din diverse domenii medicale oferă servicii valoroase, inclusiv îngrijirea pacienților, în acest important centru de predare și cercetare.

Reședințele și serviciile Uniunii Studenților sunt, de asemenea, pe site, iar studenții pot profita de numeroasele facilități sportive, inclusiv o piscină, terenuri de squash și badminton și o sală de fitness.

 • Campus dedicat asistenței medicale, comun cu Spitalul Universitar din Wales
 • Clădire Cochrane, construită recent, în valoare de 18 milioane de lire sterline, cu bibliotecă cu trei etaje, laboratoare și spațiu pentru seminar
 • Săli de operație la fața locului
 • Reședințe în apropiere
 • Uniunea Studenților și servicii de sprijin la fața locului
 • Facilități sportive și de fitness (inclusiv piscină)
 • Echipa de poliție la fața locului
 • La o milă nord de centrul orașului.

Avem o gamă largă de opțiuni de cazare pentru a se potrivi preferințelor și bugetelor individuale.

Cazarea în reședințe universitare este garantată pentru toți studenții internaționali care îndeplinesc termenele limită necesare pentru înscriere.

Atât studenților, cât și absolvenților care sosesc în septembrie li se garantează o singură cameră de ocupare, iar noii studenți vor fi alocați cu alți studenți din anul I.

Dintre cele 17 reședințe ale noastre, studenții pot face o selecție pentru nevoi specifice, inclusiv:

 • Cei care caută un mediu de viață mai liniștit
 • Viață fără alcool
 • LGBT+
 • vorbitori de galeză și cursanți
 • Cupluri și familii

  Cerinte pentru viza

  Vă rugăm să vizitați UK Visa and Immigration pentru cele mai recente informații despre vizele necesare pentru a studia în Marea Britanie.

  Burse și finanțare

  Oferim burse de peste 2 milioane de lire sterline.

  Bursele sunt disponibile studenților internaționali într-o gamă largă de domenii și sunt oferite sub forma unei reduceri la taxa de școlarizare.

  Cardiff University este recunoscută și aprobată de mulți sponsori din întreaga lume și, ca atare, studenții internaționali pot aplica și pentru finanțare oferită de organizații externe.

  Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

  Viața în campus și facilități

  Oferim o gamă completă de servicii dedicate pentru a vă ajuta să profitați la maximum de viața dvs. de student.

  Noul Centru pentru Viața Studențească din inima campusului nostru Cathays găzduiește serviciile noastre de asistență pentru studenți și oferim sfaturi gratuite, imparțiale, fără judecăți și confidențiale cu privire la o gamă largă de probleme.

  Serviciile de suport includ:

  • Sfaturi si bani
  • Cariere și angajabilitate
  • Sănătate și bunăstare
  • Centru de zi
  • Dizabilitate și dislexie
  • Egalitate, diversitate și incluziune
  • Suport internațional pentru studenți
  • Chaplaincy
  • Schema de mentor pentru studenți
  • Echipa Life Life

  Cardiff este un loc minunat pentru a fi student și este cel mai accesibil oraș universitar din Marea Britanie.

  Orașul nostru este prietenos, sigur și divers, cu peste 90 de limbi vorbite aici. Ca capitală a Țării Galilor, Cardiff este renumită pentru artă, cultură și mâncare vibrante, cumpărături excelente și evenimente sportive de clasă mondială.

  Veți găsi plaje uluitoare, parcuri naționale și munți sunt toate ușor accesibile, iar vremea blândă face ca clima noastră să fie compatibilă cu restul Regatului Unit.

  Este foarte ușor să vă deplasați pe jos, cu campusul, centrul orașului și reperele locale celebre, toate la doar o scurtă plimbare sau cu bicicleta.

  Contactați-ne pentru a afla mai multe despre viața studențească din Cardiff

  Locații

  • Cardiff

   30-36 Newport Road, Adamsdown CF24 0DE, CF24 0DE, Cardiff

   Chat with students

   Întrebări