Keystone logo
Canadian Memorial Chiropractic College

Canadian Memorial Chiropractic College

Canadian Memorial Chiropractic College

Introducere

Situat în Toronto, Ontario, Canada, CMCC este un lider mondial în educație și cercetare chiropractică. CMCC este o instituție academică care oferă o a doua intrare de licență profesională și programe de studii postuniversitare și de formare continuă. O organizație caritabilă non-profit, CMCC nu primește fonduri guvernamentale directe și se bazează pe calitatea de membru, școlarizare și donații pentru sprijin.

Programul de licență de la CMCC este un al doilea program de diplomă de bacalaureat cu titlu onorific oferit candidaților calificați care au finalizat cel puțin trei ani de studii la nivel universitar înainte de admitere.

CMCC este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare instituții chiropractice din America de Nord, concentrându-se pe cercetarea de bază și aplicată legată de interacțiunile neuromusculoscheletice și studiul rolului chiropracticilor în îngrijirea integrată și promovarea sănătății. CMCC oferă îngrijire chiropractică pacienților din cele șapte clinici de predare bazate pe comunitate din întreaga zonă Toronto.

Locații

  • Leslie Street,6100, M2H 3J1, Toronto

Întrebări