Keystone logo
Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Introducere

În calitate de organizație neguvernamentală de afaceri cu sediul în Edmonton, Alberta, Canada, am avut norocul să experimentăm creșterea și prosperitatea provinciei și țării noastre uimitoare. Am oferit expertiza noastră în instruire și consultare în Canada, SUA și în întreaga lume. Educatorii noștri sunt înregistrați în disciplinele lor de sănătate respective și își păstrează acreditările profesionale.

Colaborăm cu industrie, grupuri non-profit și mulți furnizori de servicii medicale aliate care trebuie să își mențină educația profesională continuă.

Programele noastre sunt livrate în mod privat pentru clienții noștri la locațiile lor. De asemenea, oferim îndrumare privată individuală și clase mici de 5 sau mai puțin, cu ore flexibile și stresul scăzut al muncii într-o clasă mare.

Unul dintre rolurile noastre unice este furnizarea de oferte educaționale ale Asociației Naționale a EMT-urilor în cursuri de certificat de traume, medicale și tactice. De fapt, Greg Clarkes, președintele nostru, a fost voluntar în calitate de coordonator canadian pentru PHTLS, AMLS și cursul EPC al NAEMT de la sfârșitul anilor 1990, până în 2015. El a primit, de asemenea, premiul Mary-Ann Tally pentru instructorul EMT al anul de la NAEMT. Acest prestigios premiu nu a fost acordat niciodată unui educator canadian EMS!

Locații

  • Edmonton

    91 Avenue Northwest,4720, T6B 2L1, Edmonton

    Întrebări