Keystone logo
Camelot College

Camelot College

Camelot College

Introducere

Camelot College fost înființat de Ronnie L. Williams la 1 mai 1986 din dorința sa sinceră de a oferi educație și formare profesională în domeniul carierei persoanelor șomere și subocupate din industria afacerilor și medicale.

Primele cursuri ale Camelot College au început pe 12 mai 1986 în Baton Rouge, Louisiana, la 2618 Wooddale Boulevard (Windsor Courts Office Plaza - fostul Bellemont Office Park) printr-un contract de instruire la clasă cu Administrarea Parteneriatului pentru Pregătirea Locurilor de Muncă. Au fost autorizați de către Departamentul de Educație de Stat din Louisiana la 28 august 1986. De atunci, colegiul, prin accentul pus pe excelența educațională și plasarea în muncă, a educat și a plasat mulți absolvenți în locuri de muncă în parohia East Baton Rouge și în zonele înconjurătoare. . Camelot College este în prezent o afacere acreditată la South Central Better Business Bureau și este din 1995.

Camelot College își continuă accentul pe excelența educațională și pe plasarea în muncă și se înființează ca o instituție post-secundară vitală în regiunea sudică.

Locații

  • Baton Rouge

    Wooddale Boulevard,2618, 70805, Baton Rouge

    Întrebări