Keystone logo
© Dr. Seyed Mahmood Nikbakht Zadeh
California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

Introducere

Departamentul de Științe a Sănătății și Ecologie Umană se angajează să ofere educație și formare cuprinzătoare unui corp divers de studenți, dându-i puterea să exceleze în toate aspectele sănătății. Cu o gamă largă de oferte academice, ne propunem să dotăm studenții noștri cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării indivizilor și comunităților deopotrivă. Programele noastre de licență sunt concepute pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale industriei de sănătate.

Licența în Știința Sănătății Mediului se concentrează pe abordarea intersecției cruciale dintre sănătatea umană și mediu. Elevii din acest program explorează modalități de a identifica și atenua pericolele de mediu, asigurând promovarea sănătății și siguranței publice.

Licența în administrarea serviciilor de sănătate adoptă o abordare orientată spre management, pregătind studenții să conducă și să optimizeze organizațiile din domeniul sănătății. Cu accent pe politicile de asistență medicală, finanțe și planificare strategică, absolvenții apar ca lideri eficienți capabili să navigheze în complexitățile peisajului sănătății.

La Licența în Științe în Sănătate Publică, studenții se aprofundează în problemele mai mari care afectează sănătatea comunităților, dezvoltând strategii pentru prevenirea bolilor și îmbunătățirea bunăstării generale. Acest program insuflă o înțelegere profundă a epidemiologiei, promovării sănătății și dezvoltării politicilor, asigurându-se că absolvenții sunt bine echipați pentru a aborda provocările presante de sănătate publică.

Pentru cei cu pasiune pentru nutriție și impactul acesteia asupra sănătății umane, oferim Licența în Științe Nutriționale și Dietetică. Acest program pregătește studenții să devină dieteticieni înregistrați, care joacă un rol vital în promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase și prevenirea bolilor. Pe măsură ce studenții avansează în călătoria lor academică, le oferim oportunități de a urma studii superioare prin programele noastre de absolvire.

Masterul în Administrarea Serviciilor de Sănătate oferă o explorare mai aprofundată a principiilor de management al asistenței medicale, pregătind profesioniștii să conducă schimbarea și inovația în industrie.

Masterul nostru în Sănătate Publică dă putere studenților să devină practicieni în domeniul sănătății publice, echipați să evalueze și să abordeze disparitățile de sănătate, să conceapă programe de intervenție și să susțină politici bazate pe dovezi.

În cele din urmă, Masterul în Științe Nutriționale se concentrează pe cercetare de ultimă oră și practici avansate în nutriție, permițând absolvenților să devină lideri în terapia și cercetarea nutrițională.

La Departamentul de Științe a Sănătății și Ecologie Umană, suntem dedicați producerii de profesioniști din domeniul sănătății competenți și plini de compasiune, care sunt gata să facă față provocărilor unui domeniu dinamic și în continuă evoluție. Printr-un amestec de cadre universitare riguroase, experiențe practice și mentorat experți în cadrul facultății, studenții noștri sunt împuterniciți să creeze schimbări semnificative și să contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea rezultatelor sănătății globale.

Caracteristici Campus

    Locații

    • San Bernardino

      5500 University Parkway, 92407, San Bernardino

    Întrebări