Keystone logo
Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Introducere

Cabarrus College Of Health Sciences oferă educație progresivă, exemplară în domeniul sănătății.

Numit cel mai bun colegiu mic din Carolina de Nord în 2016, Cabarrus College Of Health Sciences a evoluat dintr-o mică școală de asistență medicală într-o instituție de învățământ robustă care oferă diplome în șapte discipline de științe ale sănătății. De la diplome de un an până la diplome de asociat, licență și masterat - inclusiv opțiuni part-time și online - oferim o opțiune care să corespundă nevoilor noastre, indiferent dacă sunteți nou în domeniul asistenței medicale sau sunteți deja angajat și căutați să vă avansați cariera.

În campusul nostru de ultimă generație, situat pe terenul Atrium Health Cabarrus, veți învăța într-un mediu de îngrijire medicală imersiv și profesional, care întruchipează excelența și oferă o experiență clinică de neegalat în viața reală. Veți învăța de la profesori experți care oferă instrucțiuni individualizate și se angajează să vă ajute să reușiți cât timp sunteți aici și după ce ați absolvit.

Studenții noștri se laudă cu 90% procente de promovare a licențelor și certificării, depășind cu mult mediile naționale și de stat, iar 96% lucrează în domeniul sănătății în termen de șase luni de la absolvire.

Locații

  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Întrebări