Keystone logo
Burnett International College Diplomă asociată, farmacie
Burnett International College

Diplomă asociată, farmacie

West Palm Beach, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de gestionare a farmaciilor, la Burnett International College , este conceput pentru a pregăti studenții pentru angajare ca tehnician sau coordonator de farmacie principal sau conducător de farmacie sau supraveghetor / stagiar în tehnică de farmacie în spitale, facilități de îngrijire medicală, farmacii private sau publice de vânzare cu amănuntul, instalații de fabricare a medicamentelor și case de vânzare cu ridicata de medicamente. Elevii sunt învățați cum să identifice și să înțeleagă nomenclatura medicamentelor, formele de dozare, căile de administrare și abrevierile utilizate în farmacie. În plus, studenții sunt învățați cum să identifice medicamentele în funcție de comerțul și genericul lor

nume, precum și înțelegerea farmacologiei de bază. Absolvenții programului vor fi bine echipați cu gândirea critică necesară, cunoștințele și abilitățile de comunicare pentru a intra în industria asistenței medicale și a reuși în acest domeniu.

Acest program oferă o succesiune de cursuri care includ, dar nu se limitează la, terminologie medicală, compoziție farmaceutică, tehnici sterile, pregătire IV, pregătirea comenzilor de cumpărare, primirea și verificarea consumabilelor achiziționate, tipărirea etichetelor, tastarea etichetelor de prescripție medicală, livrarea medicamentelor, înregistrările de control , prelucrarea datelor, aplicații informatice, abilități de relaționare umană și sănătate și siguranță.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare