Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Introducere

MBBS de 5 ani de la Brunel vă permite să absolviți cu cunoștințele medicale și abilitățile profesionale de care veți avea nevoie în calitate de medic nou, pregătit pentru formare ulterioară în Marea Britanie sau în străinătate.

Există 120 de locuri disponibile pentru studenții internaționali pentru intrarea în septembrie 2023

Brunel Medical School acordă o serie de burse de medicină

Învățarea dumneavoastră la Brunel va fi bazată pe echipă, bazată pe tehnologie și concentrată pe pacient, pregătindu-vă pentru viitorul practicii medicale. Învățarea în echipă (TBL) este principala abordare de predare în primii ani. Aceasta este o abordare inversată în clasă, cu accent pe monitorizarea frecventă a învățării și pe munca interactivă în echipă.

Încă de la primul trimestru, veți afla despre îngrijirea pacientului din interacțiunile supravegheate cu pacienți reali, prin plasamente regulate în cabinetele de medicină generală.

În anul 3 îți vei începe stagiile clinice în spitale; situat în vestul Londrei Mari și în sud-estul Angliei.

Școala își propune să transforme educația medicală și practica medicală prin educație, cercetare în combinație cu angajamentul comunității multidisciplinare. Absolvenții de medicină Brunel își vor îngriji pacienții și comunitățile cu bunătate, profesionalism și lucru în echipă.

Din septembrie 2021, suntem încântați să introducem o diplomă de licență de 5 ani în Medicină, care va duce la acordarea de licență în medicină, licență în chirurgie (MBBS). Noul Brunel Medical School face parte din Colegiul de Sănătate și Științe ale Vieții. MBBS nostru de 5 ani în Medicină este deschis studenților din afara Marii Britanii și UE. În cel mai scurt timp, vom discuta cu Health Education England și Office for Students, pentru a ne permite să oferim diploma de medicină studenților din Marea Britanie și UE (de confirmat) în viitorul apropiat.

De ce să studiezi Medicina la Brunel?

Plasări clinice în Londra și în sud-estul Angliei

 • În timpul studiilor dumneavoastră medicale la Brunel, veți efectua o gamă largă de plasamente clinice. Aici nu veți observa doar, veți avea ocazia să vă aplicați cunoștințele clinice în situații clinice din viața reală.

Burse de studiu

 • Brunel Medical School va acorda 10 burse special pentru MBBS Medicine pentru intrarea în 2021/22. Pentru informații vă rugăm să vizitați pagina web a burselor.

Un accent pe medicina comunitară

 • Un element interesant al MBBS în medicină este modul în care vă veți aplica cunoștințele clinice în comunitățile noastre locale. Veți privi „imaginea de ansamblu” învățând cum să asigurați o sănătate bună pentru toată lumea, nu doar sănătatea unui pacient. Această experiență valoroasă dobândită la nivel local poate fi aplicată în beneficiul comunităților din întreaga lume.

Învață știința și „arta” medicinei

 • Aici, la Brunel, nu predăm știința în mod izolat, va trebui să știi de ce înveți. Veți afla totul despre știința medicinei – cum folosesc medicii cercetările științifice de ultimă oră pentru a ajuta luarea deciziilor. Veți învăța, de asemenea, „arta” medicinei - cum se aplică medicina bazată pe dovezi fiecărui pacient pe care îl veți vedea.

Pregătiți-vă pentru medicina „lumească”.

 • Vom oferi sfaturi de specialitate, sprijin și îndrumări pentru cei care doresc să urmeze USMLE sau MCCEE .
 • Veți afla despre provocările secolului 21 cu care ne confruntăm, impactul acestora asupra sănătății și despre modul în care aceasta se leagă de practica de îngrijire a pacienților. Veți descoperi importanța prevenirii, a sănătății publice, a reabilitării și a altor aspecte ale medicinei clinice la scară globală. Te vom pregăti să practici medicina nu doar în Marea Britanie și în țara ta de origine, ci și la nivel mondial.
 • Lumea „digitală” dezvoltată - Prin curriculum-ul nostru inovator, veți experimenta o serie de tehnologii, de ex inteligență artificială, robotică, realitate virtuală și furnizarea de consultații virtuale.
 • Lumea în curs de dezvoltare – Veți fi instruit să practicați medicina luând în considerare semnele și simptomele pacientului fără multe aspecte ale tehnologiei moderne. În unele cazuri fără electricitate!

O calificare medicală primară

 • O diplomă medicală din Marea Britanie este recunoscută în întreaga lume. Veți absolvi cu o calificare medicală primară, care vă oferă înregistrarea provizorie la GMC și licența de a profesa în posturi Anul 1 de fundație / Anul 1 de rezidență.

Fiți parte a comunității noastre internaționale

 • Studenții lumii îl numesc pe Brunel acasă, lucru de care suntem extrem de mândri. De fapt, la Brunel sunt reprezentate 150 de țări ale lumii, ceea ce vă oferă oportunitatea de a trăi și de a studia ca parte a unei comunități globale diverse.

Cazare pentru studenți garantată în campusul nostru din vestul Londrei

 • Avem peste 4.500 de camere moderne, confortabile și sigure, cu o gamă largă de opțiuni de cazare în campus.

130580_Box-image-x700.jpg

„Suntem mândri de școala noastră medicală de clasă mondială de la Brunel, care își propune să vă pregătească pentru medicina secolului 21 într-o serie de medii clinice și comunitare. În special, vom încorpora cunoștințele și înțelegerea sistemelor integrate de îngrijire în care îngrijirea sănătății fizice și mintale este din ce în ce mai furnizată în comunitate, susținută de progresele în furnizarea de tehnologie digitală. Vom produce medici cu cunoștințele, abilitățile, flexibilitatea și concentrarea centrată pe pacient pentru a practica medicina în întreaga lume.”

profesorul Paul Hellewell

Prorector și Decan, Colegiul de Științe ale Sănătății și ale Vieții

Locații

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Întrebări