Keystone logo
Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Introducere

Fiind una dintre școlile de știință ale sănătății și reabilitării, Sargent combină facultăți remarcabile, programe academice provocatoare și facilități de ultimă generație pentru a oferi educație riguroasă și experiențe clinice exemplare. Abordarea noastră interdisciplinară găzduiește toate programele noastre clinice sub un singur acoperiș; acest mediu reflectă viitorul asistenței medicale și promovează o profundă apreciere pentru munca în toate profesiile.

Acasă la mai mult de 1300 de studenți și 450 de studenți absolvenți, Sargent oferă un mediu strâns legat, de colegiu mic, într-o universitate de cercetare mare și diversă. Profesorii sunt de sprijin și accesibile și au o legătură autentică cu studenții lor. Facultatea Sargent include unii dintre cei mai respectați lideri ai națiunii în domeniul sănătății și reabilitării.

Misiunea Colegiului Universității din Boston pentru Științe de Sănătate și Reabilitare: Colegiul Sargent este de a avansa, păstra, disemina și aplica cunoștințe în științele sănătății și reabilitării. BU Sargent College se străduiește să creeze un mediu care să încurajeze gândirea critică și inovatoare pentru a satisface cel mai bine nevoile de sănătate ale societății.

O diplomă de la Colegiul Sargent pregătește studenții pentru o varietate de cariere satisfăcătoare și la cerere. Manualul Biroului de Statistică al Muncii din SUA Ocupational Outlook Handbook evaluează carierele Sargent printre cele cu cel mai mare potențial de creștere dintre toate ocupațiile urmărite.

Domeniul asistenței medicale este dinamic, diversificat și în creștere rapidă - la fel și oportunitățile pentru specialiștii în sănătate căutați.

La Sargent, veți avea avantajul de a studia la o instituție de cercetare internațională de vârf, cu programe de top. În toate cele patru departamente, pregătim elevii în moduri în care puține alte școli pot.

Programul de educație interprofesională (IPE) al Sargent încurajează studenții din toate departamentele să înțeleagă mai departe diferite profesii din domeniul sănătății și să dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a lucra în echipă.

Locații

  • Boston

    Commonwealth Avenue,635, 02215, Boston

    Întrebări