Keystone logo
Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Introducere

Despre BGU

Aici, la Bishop Grosseteste University (BGU), educăm studenți în inima istorică a orașului Lincoln de peste 150 de ani, amplasat pe un campus frumos verde și plăcut, la doar câteva minute de mers de la Catedrala Lincoln, Castelul și vechiul oras roman. Suntem pregătiți într-un campus cu un singur site, așa că aproape tot ce aveți nevoie este aproape, fie că este vorba de îndrumătorii, prietenii, prelegerile sau locurile în care doriți să vă relaxați.

Am început viața în 1862 ca un colegiu anglican de pregătire pentru femei. Pentru a marca centenarul nostru în 1962, numele nostru a fost schimbat pentru a încorpora actualul titlu de „Episcop Grosseteste”, în onoarea lui Robert Grosseteste, om de știință, filozof, educator și episcop de Lincoln din secolul al XIII-lea (deci el este cel care trebuie să-i mulțumești) pentru numele lung!). În 2012 am obținut statutul universitar complet și nu ne-am mai uitat în urmă. Am văzut o mulțime de lucruri care vin și merg din 1862, dar nu am încetat niciodată să oferim educație de primă clasă și să scoatem din evidență absolvenți de mare calibru care ies în lume și schimbă viața oamenilor în bine.

În ultimii ani am suferit o explozie de creștere în multe domenii, rămânând o universitate mică și prietenoasă, în timp ce ne extindem și dezvoltăm portofoliul de cursuri în zone noi mai interesante ca niciodată. Ne considerăm în continuare experți în educație - o facem de peste 150 de ani până la urmă - dar cursurile noastre de predare se află acum alături de o gamă interesantă de alte discipline. În prezent, educăm peste 2.000 de studenți într-o gamă largă de subiecte - în portofoliul nostru de licențe în continuă expansiune, rutele noastre tradiționale de formare a profesorilor PGCE, diplome bazate pe muncă, cursuri de masterat și chiar studii de doctorat (și multe altele între ele). Ne mândrim că suntem o comunitate de susținere, ne străduim mereu să îmbunătățim viața studenților noștri.

Suntem excepțional de mândri de faptul că, în ultimii 150 de ani, angajamentul nostru față de educația de primă clasă a rămas consecvent. Elevii noștri sunt unii dintre cei mai fericiți din Marea Britanie, ceea ce este incredibil de important pentru noi. Ne pasă cu adevărat de studenții noștri și ne propunem să îi sprijinim pe tot parcursul studiilor, de la cerere la absolvire. Viața după BGU este extrem de importantă și oferim multe metode diferite de sprijin pentru viitoarea ta carieră pe parcurs.

Campusul nostru frumos

Suntem foarte mândri de campusul nostru. Suntem aici de foarte mult timp, dezvoltându-ne și crescând cu orașul din jurul nostru. Ne uităm continuu să aducem îmbunătățiri pentru a ne asigura că BGU este un loc excelent în care să studieze, să trăiești, să lucrezi și să te relaxezi. În ultimii ani, am construit și reimaginat multe elemente din campusul nostru pentru a ne asigura că timpul studenților cu noi va fi cât mai stimulant, interesant, relaxant și plin de satisfacții.

Unele dintre clădirile noastre datează din anii 1840 și sunt încă folosite astăzi. Completăm aceste clădiri victoriene fine cu noi spații de predare și învățare, oferind un amestec îmbietoare dintre vechi și nou, intim și expansiv. Biblioteca noastră modernă și sălile de predare de ultimă generație vor asigura că studenții noștri au cele mai bune facilități pentru timpul lor aici.

Dar, desigur, latura academică a lucrurilor este doar o parte a studierii pentru o diplomă. Studenții noștri trebuie, de asemenea, să se asigure că universitatea lor își poate satisface foamea, setea și nevoile de divertisment - din fericire, avem acoperit! Cu locuri în campus pentru a mânca, bea, relaxa, întâlni prieteni, socializa, urmări ultimele filme și exerciții fizice, cu siguranță reușim să împachetez mult în campusul nostru pentru a vă menține ocupat!

Învățarea noastră evaluată de aur

Învățământul nostru a obținut cea mai mare notă posibilă în prima evaluare a cadrului de excelență în materie de predare (TEF), condusă de guvern, o calificare care a fost acordată doar primului 26% din universitățile din Marea Britanie. Acest lucru arată că studenții noștri primesc același standard înalt de învățământ la BGU ca și la alte universități de vârf precum Cambridge și Oxford.

Ne-am străduit întotdeauna să oferim predare și învățare remarcabilă aici la BGU și acum avem premiul să o dovedim. Acest lucru înseamnă că elevul care vine este sigur că venirea la studii la BGU le va oferi educație de cea mai înaltă calitate posibilă.

Grupul de judecată a recunoscut și a evidențiat punctele forte ale BGU în toate cele trei elemente ale TEF - și anume calitatea predării, mediul de învățare și rezultatele studenților. Declarația scrisă a lăudat „abordarea personalizată cu suport de înaltă calitate” a BGU și a comentat suportul remarcabil disponibil la BGU, care asigură „ca studenții din toate mediile să obțină rezultate excelente”.

Suntem incredibil de mândri de această recunoaștere a excelenței noastre în materie de predare și vom continua să oferim o educație de primă clasă tuturor studenților noștri.

128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Absolvenții noștri extrem de angajați

Ratele de angajabilitate ale absolvenților noștri sunt constant ridicate. În 8 din ultimii 10 ani, am fost de vârf la nivel național pentru angajabilitate și studii ulterioare la un an după absolvire - nicio altă universitate din țară nu se poate lăuda cu asta! Desigur, credem că studenții noștri sunt fantastici din momentul în care sosesc în campus, dar ne propunem să oferim cât mai mult sprijin pe tot parcursul lor aici, pentru a-i ajuta pe aceștia să fie cât mai angajați.

Cursurile noastre sunt adaptate pentru a ajuta pregătirea studenților pentru viață după absolvire. Aceasta ar putea fi prin plasări în setări relevante pentru domeniul lor sau printr-un timp de asistență unu la unu oferit în cadrul universității. De asemenea, încercăm să menținem dimensiunile clasei mai mici, pentru a permite o experiență de învățare mai personalizată.

De asemenea, oferim studenților șansa de a participa la Premiul nostru pentru angajabilitate, care este conceput pentru a-i ajuta să devină pe deplin pregătiți pentru mediul de lucru până la momentul absolvirii lor, obținând experiență valoroasă pe parcurs. Câștigă puncte participând la experiență suplimentară de muncă, voluntariat, part-time și muncă de vacanță, participând la ateliere și prelegeri de acordare a angajabilității relevante și participând la activități în campus.

Studenții noștri fericiți

Aici, la BGU, studenții noștri sunt printre cei mai fericiți din Marea Britanie și le place să studieze aici - dovedit prin faptul că avem evaluări înalte constant pentru satisfacția studenților în Studiul Național al Studenților. Credem că există o serie de motive pentru care elevii noștri sunt atât de fericiți. S-ar putea să se rezume la facilitățile excelente pe care le au chiar aici în campus, la sprijinul pe care îl primesc înainte de a începe chiar să studieze aici sau la faptul că vor primi acest sprijin până la absolvire și nu numai!

Chiar aici, în campus, avem o gamă largă de facilități, care variază de la propriul nostru cinematograf, cafenele și o sală de gimnastică, până la facilități de ultimă generație specifice obiectului, cum ar fi noul laborator de arheologie și centrul de afaceri ( ca să nu mai vorbim de teatrul nostru, de laboratorul de performanță umană și multe altele în plus). Studenții noștri se bucură de utilizarea deplină a acestor facilități pe tot parcursul studiilor de aici cu noi și suntem mereu în căutarea de a îmbunătăți campusul nostru și de ceea ce avem de oferit.

Ne pasă cu adevărat de studenții noștri, așa că ne propunem să îi susținem pe tot parcursul studiilor, de la cerere la absolvire. Viața după BGU este extrem de importantă și oferim multe metode diferite de sprijin pentru viitoarea ta carieră pe parcurs.

Viitorul nostru

Suntem îndrăzneți, ne extindem orizonturile și căutăm să facem viața mai bună pentru toți studenții noștri. Cea mai recentă strategie a noastră universitară prezintă modul în care intenționăm să oferim un portofoliu de cursuri care nu numai că este atractiv pentru studenți, dar îi echipează complet pentru lumea muncii sau pentru studii ulterioare. În ultimii ani am construit noi adăugări în campusul nostru (de exemplu, noul nostru spațiu de predare flexibil de ultimă generație în sala Constanța Stewart) și am dezvoltat o suită de cursuri de licență noi (consiliere, sociologie, sănătate

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Viziunea noastra

Bishop Grosseteste University se angajează să fie un lider în învățare, să inspire excelență și să îmbogățească viața studenților, a personalului și a comunităților pe care le servește.

Misiunea noastră

Inspirat de fundația Bisericii Universității din Anglia misiunea noastră este de a:

  • Excel la predare, învățare și cercetare
  • Permiteți tuturor studenților să atingă cel mai înalt standard posibil în domeniul ales de studiu
  • Oferiți oportunități de îmbogățire a vieții pentru studenții noștri
  • Recunoaște aspirația și realizările și oferă oportunități pentru auto-dezvoltare
  • Încurajarea unui etos în care indivizii sunt apreciați și diversitatea este celebrată
  • Dezvoltarea parteneriatelor productive pentru extinderea și aprofundarea contribuției noastre externe la nivel regional, național și internațional

Locații

  • Lincoln

    Longdales Road Lincoln Lincolnshire LN1 3DY, , Lincoln

Întrebări