Keystone logo
Bellin College

Bellin College

Bellin College

Introducere

O carieră de asistență medicală sau imagistică medicală oferă șansa de a ajuta, vindeca și aduce speranță, învăța și prospera - pentru a găsi un scop, a-și îndeplini pasiunea și a câștiga o viață de recompense. La Bellin College , suntem devotați să vă oferim o educație excelentă care să îndeplinească această promisiune și să vă pregătească pentru cerințele mediului de sănătate în schimbare rapidă.

Un curriculum concentrat, practică practică extinsă, leadership și învățare prin servicii și dedicare față de valorile Excelenței, Integrității, Comunității și Îngrijirii îi ajută pe studenții noștri să reușească din punct de vedere academic și profesional.

Bellin College este dedicat pregătirii profesioniștilor din domeniul sănătății, oferind un mediu stimulativ intelectual axat pe leadership, servicii comunitare și învățare pe tot parcursul vieții, care promovează excelența în practica medicală și avansarea profesiei.

Facultățile Bellin College sunt facilitatori, modele și resurse în procesul de învățare. Oferim un mediu care susține o populație de studenți diversă. Urmărim excelența în educație, asistând studenții în dezvoltarea abilităților de gândire critică pentru a se angaja la valorile colegiului de excelență, integritate, comunitate și îngrijire.

Predarea / învățarea este un proces dinamic de descoperire atins prin interacțiune și implicare. Membrii facultății implementează strategii de predare cooperativă în parteneriat cu studenții pentru a obține rezultatele programului. Elevii împărtășesc responsabilitatea de a-și atinge obiectivele de învățare prin participarea la procesul de educație. În calitate de co-creatori ai învățării lor, studenții sunt responsabili pentru dezvoltarea unei abordări științifice a învățării prin asimilarea și integrarea noilor cunoștințe, utilizarea tehnologiei și experiențele de viață.

Absolvenții Bellin College sunt pregătiți să funcționeze în roluri de conducere și să afecteze problemele sociale, etice, politice și economice legate de îngrijirea sănătății.

Locații

  • Green Bay

    Eaton Road,3201, 54311, Green Bay

    Întrebări