Keystone logo
© Eva Dang
BCNH College of Nutrition & Health

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH College of Nutrition & Health

Introducere

Înființată în urmă cu peste 17 ani, BCNH este cunoscută pentru excelența sa academică și clinică, cu un curriculum bazat pe dovezi, oferit de lectori foarte respectați, experți în domeniu.

Educație flexibilă

Toate cursurile BCNH sunt proiectate cu flexibilitate în minte. Majoritatea studenților noștri își completează studiile alături de angajamentele de muncă sau de familie, prin urmare, folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că studenții noștri pot studia într-un moment convenabil pentru ei. Elevii pot alege să participe la cursuri în persoană, să se alăture live online sau să vadă înregistrări în timpul lor.

Brooke Cagle / Unsplash

three people sitting in front of table laughing together

Acreditari

Având în vedere că atât Diploma în Terapia Nutrițională cât și BSc (Hons) în Terapia Nutrițională sunt acreditate de NTEC, absolvenții noștri pot aplica pentru intrarea rapidă în registrul profesional deținut de Consiliul Suplimentar și Natural Healthcare (CNHC), care este susținut de Departamentul de sănătate.

Excelenta academica

La BCNH suntem pasionați de a oferi studenților noștri cursul cel mai aprofundat de a deveni excelenți practicieni în domeniul nutriției.

Predăm medicina funcțională bazată pe dovezi, astfel încât absolvenții noștri sunt mai bine pregătiți să evalueze lucrările de cercetare publicate. Vom construi abilitățile de cercetare din anul 1, începând cu cum să găsim și să citim cercetarea și să culminem în ultimii ani cu abilitatea de a evalua critic studiile.

Lectorii noștri sunt experți în domeniul lor și veți fi învățați despre cele mai recente cercetări și evoluții în terapia nutrițională.

"Mecanisme" - toți studenții și absolvenții noștri asociază BCNH cu mecanisme!

În esență, este vorba despre înțelegerea "de ce" sau "cum" un aliment sau un nutrient, de exemplu, poate fi benefic sau dăunător pentru clientul dvs. prin înțelegerea proceselor fiziologice pe care le poate influența în organism. Cunoașterea mecanismelor dvs. este foarte importantă pentru a fi luată în serios atât de către clienții dvs., cât și de ceilalți profesioniști în domeniul sănătății.

Cursuri complete - cursurile noastre oferă o acoperire cuprinzătoare a cercetării privind terapia nutrițională actuală și curriculumul este actualizat în fiecare an (de exemplu, adăugările recente includ o explorare aprofundată a microflorei intestinului și influența acesteia asupra sănătății și beneficiile / limitările testelor genetice pentru terapia nutrițională )

Locații

  • London

    17-18, Barkat House, 116 -118 Finchley Road, Londo, NW3 5HT, London

Întrebări