Keystone logo
Baylor College Of Medicine Cancer & Biologie celulară Program absolvent
Baylor College Of Medicine

Cancer & Biologie celulară Program absolvent

Houston, Statele Unite ale Americii

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de biologie a cancerului și celulei oferă instruire largă, interdisciplinară, în funcția normală a celulelor și fundamentele cancerului, subliniind un spectru larg de analize genomice pentru creștere, invazie și metastază.

Cei mai mulți membri ai facultății noastre sunt Centrul de Cancer cuprinzător desemnat de Institutul Național al Cancerului BCM Mulți sunt, de asemenea, membri ai BCM de Biologie Moleculară și Celulară, clasat în primele cinci din țară pentru finanțarea Institutului Național de Sănătate. Colaborarea este facilitată prin centre multidisciplinare axate pe terapia celulară și genetică, celulele stem și regenerarea și îmbătrânirea, care îmbunătățesc mediul extrem de colaborativ și interactiv.

Vă veți antrena cu membrii facultății care au un record prestigios de realizări în avansarea înțelegerii reglării genelor, acțiunii hormonale, semnalizarea celulară, genomică, proteomică, metabolomică, terapii imune legate de cancer și medicina reproductivă.

A deveni om de știință înseamnă mai mult decât a obține o diplomă de doctorat - înseamnă a învăța cum să combini un mod unic de a te gândi la problemele biologice cu cunoașterea tehnologiei de vârf. Am încorporat cele mai bune elemente ale programelor tradiționale de absolvent - rigoare academică și facultate stelară - cu flexibilitate care susține formarea academică intensivă în formate de grupuri mici, oferindu-vă în același timp libertatea și sprijinul necesar pentru a proiecta un curriculum individualizat.

Programul nostru vă va oferi cunoștințele și experiența necesare pentru a reuși în cariera dvs. științifică și profesională. Indiferent de ceea ce presupune viziunea dvs. pentru carieră, vă vom oferi instruire, resurse și sprijin pentru a vă ajuta să vă realizați ambiția.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare