Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Introducere

Baylor College Of Medicine este o universitate de științe a sănătății care creează cunoștințe și aplică știința și descoperirile la educație continuă, asistență medicală și servicii comunitare la nivel local și global.

Baylor College Of Medicine este o universitate de științe a sănătății cu o moștenire de excelență și o viziune pentru îmbunătățirea sănătății prin știință, bursă și inovație.

Am adoptat valorile de bază pe care le luăm în considerare în tot ceea ce facem la Colegiu. Aceste valori sunt Respect, Integritate, Inovație, Muncă în echipă și Excelență. În fiecare dintre cele patru școli - Școala de Medicină, Școala Absolventă de Științe Biomedice, Școala de Profesii în Sănătate și Școala Națională de Medicină Tropicală, încorporăm aceste valori, așa cum facem în domeniile noastre de cercetare, îngrijirea pacienților, educație și muncă în folosul comunității.

Este nevoie de talentele și eforturile sârguincioase ale conducerii noastre academice, facultății, personalului și stagiarilor pentru a menține excelența pe care o comandăm. Văd această lucrare în fiecare zi a tuturor celor din jur. Baylor College Of Medicine este un loc excepțional.

Baylor College Of Medicine se situează în mod constant ca o alegere de top pentru studenții la medicină, studenții absolvenți și studenții din profesiile de sănătate.

Locații

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Întrebări