Keystone logo
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Introducere

Chiropractic este cel mai mare de sanatate naturale profesia de ingrijire din lume. Acum stabilit în peste 70 de țări, Această disciplină creștere rapidă are 90.000 de profesioniști instruiți la colegii acreditate / universități situate în principal în America de Nord și în țările anglo-saxone.

Chiropractic este o persoană de contact primar profesie de îngrijire a sănătății care este bine stabilit într-un număr de țări din întreaga lume. Chiropractic se concentrează asupra relației dintre structura corpului - mai ales la nivelul coloanei vertebrale - și este funcțional, astfel cum sunt reglementate de sistemul nervos.

Chiropracticieni oferă o abordare, care utilizează nici medicamente, nici o interventie chirurgicala, ci se concentrează pe furnizarea de ajustări la nivelul coloanei vertebrale cu scopul de a corecta probleme funcționale și sprijinirea abilitatea naturala a organismului de a se vindeca.

O Barcelona Colegiul de Chiropractic:

Învață știința, arta și filosofia chiropractic, Este primul colegiu bilingv din lume de chiropractic, Este internațională, Este centrat pe student, Întreprinde procesul de acreditare spre, Este situat pe campusul de, și vă permite să accesați un Master în Chiropractic la Universitatea de conducere din Spania (Universitat Pompeu Fabra), Se bazeaza in centrul unui oraș frumos mediteranean. Barcelona și Chiropractic ...

Ce combinație frumoasă!

Locații

  • Barcelona College of Chiropractic - BCC C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain idEC Building, 4th floor, 08008, Barcelona

Întrebări