Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Introducere

70511_2Q6A1170.JPG

Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate didactică recent înființată în Georgia, unde misiunea triplă a educației și cercetării este realizată cu succes de personal academic foarte pregătit, tehnologii de ultimă generație, laboratoare și săli de clasă. Programul educațional model american îndeplinește standardele internaționale și este realizat de profesori străini, precum și de profesori georgieni invitați din diferite instituții de învățământ. Universitatea este situată în aceeași zonă în care se află spitalul „Medina”. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune educații pentru studenții medicali, deoarece aceștia vor primi experiență clinică încă din primul an de studii. Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate din cadrul rețelei globale BAU, care cuprinde 9 universități, 16 birouri de legătură și 3 școli de limbi răspândite în 9 țări de pe 4 continente. Aceasta oferă o oportunitate excelentă studenților noștri de a-și îmbogăți cunoștințele și experiența lor în unități medicale și educaționale de frunte la scară globală.

70514_2Q6A0986.JPG

De ce BAU BATUMI ?

 1. Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate din cadrul rețelei universitare BAU, care este alcătuită din instituții de învățământ superior din întreaga lume. Astfel, elevii noștri au oportunități unice de a-și extinde cunoștințele și experiența pe plan mondial.
 2. Universitatea Internațională BAU, Batumi este situată în aceeași zonă în care se află spitalul „Medina”. Acest lucru ne va permite să oferim cea mai bună educație pentru studenții medicali, deoarece aceștia vor primi experiență clinică încă din primul an de studii.
 3. Programul educațional model american corespunde standardelor internaționale, durează șase ani și se desfășoară în limba engleză. În timpul studenților, studenții vor urma, de asemenea, cursul USMLE (examenul de licență medicală din Statele Unite). Programul este acreditat internațional de WFME.
 4. Universitatea Internațională BAU, Batumi este singura universty în Georgia care oferă disecția cadavrelor în anatomie.
 5. Profesorii invitați de la Universitatea Bahcesehir (Istanbul) și de la o clinică afiliată Medical Park, precum și din diferite universități georgiene, conduc procesul de predare la Universitatea Internațională BAU, Batumi. În plus, universitatea găzduiește periodic doctori celebri din Turcia care dețin prelegeri publice pentru studenți.
 6. Universitatea Internațională BAU, Batumi însăși este o unitate modernă care dispune de cele mai noi tehnologii, laboratoare și săli de clasă.
 7. Studenții universitari au acces la o bibliotecă fizică în interiorul clădirii universității și la una dintre cele mai bogate biblioteci electronice din lume, Biblioteca Bahcesehir din Istanbul.
 8. Universitatea are mediul multicultural care permite studenților noștri să se întâlnească cu prietenii și cu colegii lor viitoare cu culturi, tradiții și medii diferite provenind din diferite părți ale lumii.
 9. Universitatea este situată într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Georgia, Batumi, care este o destinație turistică populară pe coasta Mării Negre. În timp ce trăiesc și învață în Batumi, studenții pot beneficia, de asemenea, de un mediu sigur și de prețuri accesibile, care creează un mediu mai atractiv pentru studenți.
70515_2Q6A0598.JPG

Misiune si viziune

Misiune

Misiunea LLC „BAU International University, Batumi” este politica educațională a standardelor internaționale, pregătirea personalului înalt calificat, cu viziune științifică și dotată cu cunoștințe de tehnologii inovatoare și valori liberale, care vor fi competitive pe piața locală și internațională.

OBIECTIVELE UNIVERSITĂȚII BAZATE DE MISIUNE SUNT:

 • livrează și dezvoltă programe de învățământ superior;
 • educarea și instruirea resurselor umane de înaltă calificare pentru a fi competitivi pe piața internațională a muncii;
 • sprijinirea integrării Universității Educaționale în comunitatea educațională și științifică internațională;
 • dezvoltă și implementează programe educaționale comune și proiecte de cercetare științifică cu universitățile georgiene și internaționale;
 • asigura libertatea academică a profesorilor și lectorilor;
 • stabilirea mediului orientat către studenți în Universitate pentru activități de învățare și cercetare.

PRINCIPALELE OBIECTIVE ALE UNIVERSITĂȚII SUNT următoarele:

 • îmbunătățirea constantă a programelor educaționale și dezvoltarea inovatoare a procesului educațional;
 • luarea în considerare a intereselor potențialilor angajatori;
 • sprijin maxim pentru studenți pentru a deveni profesioniști;
 • asistență în introducerea de noi cunoștințe și cercetare științifică;
 • dezvoltarea cooperării științifice internaționale;
 • promovarea mobilității studenților;
 • asistență în dezvoltarea și implementarea proiectelor internaționale de cercetare științifică;
 • sprijin al profesorilor în dezvoltarea profesională
70513_2Q6A1286.JPG

Viziune

Universitatea educațională LLC „ BAU International University Batumi ” susține viziunea globală, care este în afara limitelor politice și culturale și respectă demnitatea omului, drepturile universale și libertatea, indiferent de sex, rasă, culoare a pielii, mărturisire și religie.

Elaborarea și îndeplinirea programelor educaționale unite și a proiectelor de cercetare științifică cu universitățile georgiene și străine, stimulează integrarea studenților și profesorilor-profesori în sfera educațional-științifică mondială.

Scopul universității este furnizarea unei educații de înaltă calitate și dezvoltarea unei viziuni mondiale largi, care este baza păcii, prosperității și fericirii umanului

Locații

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Programe

Întrebări