Keystone logo
Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Introducere

Suntem o echipă formată din angajați profesioniști și competenți din zona socială și de sănătate și zona pedagogică pasionată de domeniul educației continue. Cunoștințele și experiența noastră acoperă o gamă largă de discipline și oferim profesionalism și expertiză la un nivel înalt.

Ne concentrăm pe nevoile companiei dvs. și ne bazăm pe situația dvs. Aceasta înseamnă că putem structura cursuri speciale, flexibile și speciale, în aceste zile, sau conferințe pentru locul de muncă individual.

Echipa noastră de educatori competenți și experimentați știe ce se mișcă. Avem degetul pe puls și ne putem baza pe rețeaua noastră profesională extinsă. Pentru a consolida oportunitatea de transfer a fiecărui participant individual, luăm în practică punctul nostru de plecare și lucrăm, de exemplu, cu predarea diferențierii, învățării prin acțiune, simulare și învățare digitală.

În departamentul de educație continuă, ne concentrăm pe dezvoltare la toate nivelurile. Știm că angajații se confruntă în mod constant cu noi provocări și probleme. Și știm că dezvoltarea necesită o mulțime de angajați individuali. Participăm la diferite rețele la nivel municipal, regional și național și vedem colaborarea ca o componentă importantă a dezvoltării propriei competențe.

Locații

 • Fredericia

  6. Julivej,67, 7000, Fredericia

  • Kolding

   Tvedvej,7, 6000, Kolding

   Întrebări