Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Introducere

Există multe motive pentru a urma o carieră ca medic podiatric. Este o carieră medicală / chirurgicală care este atât provocatoare, cât și plină de satisfacții. Odată cu îmbătrânirea populației și epidemia globală de diabet care străbate Statele Unite, va exista o cerere crescută de medici podiatri de înaltă calitate în viitor.

Există multe motive pentru a considera cu seriozitate Barry University School of Podiatric Medicine drept locul de desfășurare a studiilor dumneavoastră. Situat în frumoasa Florida de Sud, programul nostru este acreditat de Consiliul pentru Educație Medicală Podiatrică. Comisia acredită universitatea noastră pe colegii ale Asociației de Colegii și Școli din Sud. Echipa noastră internațională de profesori conține experți de renume mondial în educație medicală, medicină sportivă și îngrijirea plăgilor cu dublă și triplă îmbarcare.

Studenții noștri sunt învățați în grupuri mici și au posibilitatea de a urmări opțiuni de diplomă dublă. De fapt, mai mulți au absolvit cursurile MBA prin intermediul Andreas School of Business. Există mai multe opțiuni de voluntariat disponibile studenților noștri în diverse comunități din Florida de Sud și multe oportunități de cercetare cu facultatea. De fapt, mulți studenți au coautor la lucrări în reviste revizuite de colegi. Proiectul Yucatan Crippled Children oferă o oportunitate studenților noștri de a ajuta comunitățile defavorizate din străinătate.

La Școala de Medicină Podiatrică a Universității Barry, experiența noastră de educație clinică este una fără egal. Studenții se rotesc prin opt spitale și clinici diferite din zona Miami. Cele mai recente inovații tehnologice pătrund în programa, de la tehnologia de captare a prelegerilor și experiențele de e-learning din primul an până la urmărirea interacțiunilor elev-pacient cu tehnologia „de ultimă generație” din clinici.

Locații

  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Întrebări