Keystone logo
백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Introducere

Baek Seok-Won are rădăcini în Evanghelia lui Isus Hristos și în proclamarea plină de har că „adevărul te va elibera”. (Ioan 8:32) Instituția noastră caută să cultive lideri globali cu abilități, înțelepciune și personalitate bazate pe o viziune creștină asupra lumii. 백석 연구소 are două universități, Universitatea de cultură Baekseok și Universitatea Baekseok și Colegiul de artă Baekseok.

Este situat în Cheonan, un oraș prosper și în creștere, la aproximativ 90 de kilometri sud de Seoul. Durează 35 de minute cu KTX (tren de mare viteză), puțin peste o oră cu mașina sau autobuzul și puțin mai mult cu metroul. Centrul orașului este la aproximativ 10 minute de campus și are magazine universale, teatre, restaurante și alte facilități. În afara orașului este o zonă rurală liniștită, cu dealuri, lacuri și podgorii. Există locuri istorice, muzee, săli de independență, sate populare și izvoare termale la mai puțin de 30 până la 40 de minute cu mașina de Universitatea Baekseok.

Situată la poalele unui munte jos și înconjurată de copaci, Universitatea Baekseok oferă combinația supremă de rafinament academic contemporan într-un mediu curat. Campusul în continuă creștere nu numai că are multe programe excelente, dar oferă și multe facilități care oferă atât studenților, cât și facultăților plăcerea de a deveni o universitate Baekseok.

Locații

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Coreea de Sud

    Întrebări