Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Introducere

Ho Chi Minh City University of Technology - Universitatea Națională din Vietnam ( HCMUT - Bach Khoa ), înființată în 1957, este o universitate de stat și cuprinzătoare din Vietnam.

Universitatea a fost recunoscută ca fiind centrul de conducere al academiei, cercetarea științifică și transferul de tehnologie în Vietnam.

Ho Chi Minh City University of Technology este prima și singura universitate din Vietnam care a obținut acreditarea HCERES (Europa) și AUN-QA (ASEAN) în același timp .

Pentru acreditarea programelor, HCMUT - Bach Khoa este prima universitate din Vietnam care a obținut ABET (Consiliu de Acreditare pentru Certificarea Ingineriei și Tehnologice, SUA) în două specializări: Informatică și Inginerie Calculatoare . De asemenea, am obținut AUN – QA (Asigurarea calității în certificarea rețelei universitare ASEAN) în 9 specializări: Inginerie de telecomunicații, Inginerie mecanică, Inginerie chimică, Inginerie civilă, Inginerie de fabricație, Administrarea afacerilor, Inginerie de sisteme industriale, Inginerie de control automat și Inginerie electrică-electronică.

DOMENII DE PROGRAME DE STUDIU

Ho Chi Minh City University of Technology (Bach Khoa) oferă programe de studii de la nivel universitar la doctorat în diferite specializări: Inginerie Petrol, Inginerie Chimică, Management Industrial, Tehnologia Informației, Inginerie Mecanică și Mecatronică, Inginerie Electrică și Electronică, Inginerie Civilă, Inginerie, Tehnologia și Managementul Mediului, etc.

Pentru studenții internaționali, Bach Khoa oferă programe de studii de licență și master, a căror modalitate de predare este limba engleză.

CONEXIUNI DIN LUME

HCMUT - Bach Khoa cooperează cu universități de prestigiu din lume, cum ar fi Universitatea din Queensland (Australia), Universitatea din Adelaide (Australia), Universitatea de Tehnologie Sydney (Australia), Universitatea Macquarie (Australia), Universitatea Griffith (Australia) , Universitatea Illinois din Urbana Champaign (SUA), Universitatea Illinois din Springfield (SUA), Universitatea Catolică din America (SUA), Universitatea Rutgers (SUA), Universitatea Tehnologică Nagaoka din Japonia, Universitatea Kanazawa din Japonia etc.

Astfel, studenții au oportunități de a se transfera la universitățile partenere pentru diploma de licență acordată de universitățile partenere; precum și schimbul de programe academice sau culturale în maximum două semestre.

Bine ați venit la bord la HCMUT - BACH KHOA!

Detalii de contact:
Email: admission@oisp.edu.vnCe număr de număr: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Clasamente

Locații

  • Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Întrebări